Goudsbloemstraat 37

Verkocht

Goudsbloemstraat 37

1782 AV

Den Helder

Bouwjaar

1933

Perceel

184 m²

Woning

115 m²

Slaapkamers

1

Een jaren-30 erker-hoekwoning, rustig gesitueerd in een groene authentieke omgeving is altijd interessant, deze beschikt ook nog eens over verschillende pluspunten!

Een prettig begin is dat de begane grondvloer in de basis van beton/steen is, waarbij de living en de aanbouw uiterst aangenaam zijn en voorzien van vloerverwarming. De woonkamer met aansluitend de keuken is mede door de erker én de aanbouw voorzien van dakvenster ruim en daglichtvol van opzet waardoor er verscheidene mogelijkheden zijn voor het sfeervol en ruimtelijk inrichten van dit vertrek. De gedeeltelijk open keuken is gezellig en voorzien van een fornuis met oven, afzuigkap, koelkast en een vaatwasser. Ook is er op de begane grond een toilet met fonteintje alsook de badkamer die mede is voorzien van een douche, wastafelmeubel, ligbad, designradiator en ramen voor het altijd zo gewenste daglicht en natuurlijke ventilatie.

Op de etage met dakkapel zijn er drie fijne slaapkamers, op de zolder met eveneens een dakkapel is er ook nog een kamer met aansluitend een sauna, een koudwaterdouche-aansluiting en een afgesloten bergruimte.

De achtertuin heeft goede afmetingen, is middels de steeg goed buitenom bereikbaar en is voorzien van een goede, ruime schuur met vliering.

Naast dat de locatie als zeer plezier bestempeld mag worden is deze ook zeer centraal gelegen ten opzichte van vele gewenste voorzieningen, waaronder supermarkten, scholen, sportclubs, een bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand, zee en de groene zeedijk zijn natuurlijk nabij! Het prachtige theater “de Kampanje” vindt u op het Willemsoord complex dat eveneens goed bereikbaar is, net als o.a. de restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea die je daar kan vinden. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens extra op de ruimte die in het object zit en de mogelijkheden die het te bieden heeft!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1933
Perceelgrootte
184 m²
Woonoppervlakte
115 m²
Inhoud
326 m³
Schuur/berging
13 m²
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
3
CV-ketel
2008
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie