H.A. Lorentzstraat 17

Verkocht

H.A. Lorentzstraat 17

1782 JE

Den Helder

Bouwjaar

1952

Perceel

166 m²

Woning

82 m²

Slaapkamers

3

In dit fijne huis met enkele typische jaren-50-details, dat staat op een uitstekende kavel (ca. 166m²) en locatie in de Geleerdenbuurt kun je gewoon lekker wonen!

Opvallend voor woningen uit die tijd zijn onder andere dat ze veelal ruimer en efficiënter ingedeeld zijn dan woningen uit voorgaande periodes, dat zie je dus ook heel goed terug in deze woning, én dat niet alleen aan de binnenkant, maar bijvoorbeeld ook de achtertuin is opvallend royaal. Bijna vanzelfsprekend vindt je in de indeling een riante living, een moderne keuken, drie uitstekende slaapkamers en een hippe badkamer op de etage. Middels een vlizotrap is de praktische zolder bereikbaar!

Naast dat het een plezierige locatie in de Geleerdenbuurt betreft is deze ook zeer centraal gelegen ten opzichte van vele gewenste voorzieningen, waaronder supermarkten, scholen, sportclubs, een bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand, zee en de groene zeedijk zijn natuurlijk nabij! Het prachtige theater “de Kampanje” vindt u op het Willemsoord complex dat eveneens goed bereikbaar is, net als o.a. de restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea die je daar kan vinden. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze locatie niet alleen makkelijk in andere stadsdelen, maar ook moeiteloos Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens extra op de sfeervolle indeling en de daarbij behorende mogelijkheden!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1952
Perceelgrootte
166 m²
Woonoppervlakte
82 m²
Inhoud
321 m³
Schuur/berging
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
CV-ketel
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie