H.A. Lorentzstraat 30

Verkocht

H.A. Lorentzstraat 30

1782 JJ

Den Helder

Bouwjaar

1952

Perceel

Woning

66 m²

Slaapkamers

3

Dit daglichtvolle, frisse en vriendelijke appartement op de begane grond betreed je al na enkel traptreden en is daardoor uitermate geschikt voor zowel jong als oud. De woonkamer is doordat een van de slaapkamers bij de woonkamer getrokken is wat luchtiger en speelser geworden, dat pluspunt opgeteld met twee goede slaapkamers, een keurige keuken, badkamer en toilet, evenals de twee balkons, maken dit tezamen een bijzonder fijn appartement om in te wonen. Interesse? Kom dan gezellig kijken!

Het appartement is uitstekend gesitueerd in de geleerdenbuurt en beschikt door zijn ligging op de begane grond, net iets boven het maaiveld over duidelijk wat privacy en bovendien over zicht op onder andere het groen van de omgeving. Ook is het op steenworp afstand gelegen van het stadshart, hierdoor zijn nagenoeg alle denkbare voorzieningen nabij en wanneer het lekker weer is kun je altijd in of juist uit de zon zitten op een van de twee balkons. Wil je leuk naar het strand, dan ben je met ongeveer tien fietsminuten op het prachtige strand van Huisduinen.

Voor de indeling verwijzen wij vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de aangepaste en goede indeling, de ruimte die het omvat op de berging gelegen in het souterrain dat erbij hoort.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1952
Perceelgrootte
Woonoppervlakte
66 m²
Inhoud
Schuur/berging
15 m²
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2005
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie