H.A. Lorentzstraat 46

Verkocht

H.A. Lorentzstraat 46

1782 JK

Den Helder

Bouwjaar

1952

Perceel

Woning

65 m²

Slaapkamers

2

“Gewoon leuk” en makkelijk op eigen smaak te maken, dat is kortweg dit op de eerste etage gelegen driekamerappartement dat gelegen is in een karaktervol gebouw uit de jaren vijftig en staat in de goed gesitueerde Geleerdenbuurt.  

Het ruime en prettig ingedeelde appartement (kijk maar eens naar de plattegrond) heeft een fijne living, separate keuken, twee slaapkamers, een badkamer, toilet, twee balkons en er hoort een grote bergruimte in het souterrain bij, kortom: een compleet object!

Je bent vanaf deze locatie niet alleen maar dichtbij het stadshart, maar het is ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van de andere stadsdelen, zoals de Schooten, Nieuw Den Helder en Huisduinen. Moeiteloos ben je vanaf deze plek ook “de stad” uit en ligt het centraal station gewoon op loopafstand. Nagenoeg alle gewenste voorzieningen zijn binnen handbereik, zoals supermarkten, scholen, sportclubs en restaurants. Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg!

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de prettige indeling.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1952
Perceelgrootte
Woonoppervlakte
65 m²
Inhoud
Schuur/berging
16 m²
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
CV-ketel
2008
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie