H.A. Lorentzstraat 48

Verkocht

H.A. Lorentzstraat 48

1782 JK

Den Helder

Bouwjaar

1952

Perceel

Woning

77 m²

Slaapkamers

2

Gewoon superrr leuk! Dat is dit opvallend daglichtvolle appartement met zolderkamer, fijne living, twee slaapkamers, twee balkons, prima keuken, nette badkamer en ruime berging in het souterrain!

Het appartement is uitstekend gesitueerd in de geleerdenbuurt en beschikt door zijn ligging op de bovenste etage zelfs over een ruim uitzicht over de omgeving. Ook is het op steenworp afstand gelegen van het stadshart, hierdoor zijn nagenoeg alle denkbare voorzieningen nabij. Wanneer het lekker weer is kun je altijd in of juist uit de zon zitten op één van de twee balkons. Wil je lekker naar het strand, dan ben je met ongeveer tien fietsminuten op het prachtige strand van Huisduinen!

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens extra op de prettige indeling, de goede ruimtes, op de zolder en de ruime berging.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1952
Perceelgrootte
Woonoppervlakte
77 m²
Inhoud
Schuur/berging
12 m²
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2017
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie