Coltof Makelaardij &
 Partners

Hartenstraat 20

Verkocht

Hartenstraat 20

1781 TB

Den Helder

Bouwjaar

1921

Perceel

91 m²

Woning

76 m²

Slaapkamers

3

Hoe gezellig warm, trendy, sfeervol & hip wil je het hebben?

Als je de foto’s hebt gezien, dan weet je eigenlijk al genoeg! Kom je kijken en het huis zelf beleven, dan krijg je de bevestiging dat het in werkelijkheid ten minste net zo mooi en goed aanvoelt als op de fraaie kiekjes! De indeling en uitvoering zijn om in de termen van de straatnaam te blijven hartstikke goed, een waanzinnig aangename woonkamer met onder meer balkenplafond en een schouw met houtkachel. Met oog voor detail en gevoel voor het maken van een plezierige ambiance is er de overgang van woonkamer naar keuken gecreëerd, waar je een tijdloze hoogglans keuken treft voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koelkast met vriesvak. Na de keuken volgt er een passage met toegang tot een was- en cv-kast, achtertuin en tot de moderne badkamer welke ingericht is met een douche voorzien van een regen- en handdouche, glazenwanden- en glazendeur, wastafelmeubel, spiegelkasten, toilet, designradiator en een raam voor het altijd zo gewenste daglicht en natuurlijke ventilatie.

Op de etage zijn er drie prima slaapkamers, de grootste beschikt daarbij over een extra brede hoek en twee inbouwkasten (zie de plattegrond en de foto’s).

Vanuit de passage na de keuken stap je de achtertuin in waarvandaan je opvolgend toegang hebt tot een grote schuur en de zogenaamde achterom.

Kortom: In dit sfeervolle huis, dat goed is ingedeeld is alles even keurig, verzorgd, schoon en fris en valt tevens de knappe vloer, wand- en plafondafwerking op, een buitenkans!

Bijzonderheden:

 • Dat je het huis met de hartjes op de gevel misschien wel kent, gelegen op een autovrij- en rustig stukje van de Hartenstraat.
 • De in het algemeen zeer verzorgde staat.
 • De sfeervolle woonkamer met onder meer balkenplafond, schouw en houtkachel.
 • De keuken is uitgevoerd met een gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koelkast met vriesvak.
 • De moderne badkamer welke ingericht is met een douche voorzien van een regen- en handdouche, glazenwanden- en glazendeur, wastafelmeubel, spiegelkasten, toilet, designradiator en een raam voor het altijd zo gewenste daglicht en natuurlijke ventilatie.
 • De drie uitstekende slaapkamers op de etage, waarbij de grootste beschikt over een extra brede hoek en twee inbouwkasten (zie de plattegrond en de foto’s).
 • De woning is uitgevoerd met kozijnen voorzien van dubbelglas.
 • De prettig gesitueerde, die achterom ook goed bereikbaar is via de royale schuur.
 • Veel van de dagelijks gewenste voorzieningen zijn direct voorhanden (op loop- en fietsafstand).
 • Scholen en kinderopvang vindt je op loopafstand.
 • Het centraal station is binnen vijftien wandelminuten bereikbaar, met een auto ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit.
 • Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg, het strand van Huisduinen bereik je met ongeveer tien fietsminuten.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Tussenwoning
Bouwjaar
1921
Perceelgrootte
91 m²
Woonoppervlakte
76 m²
Inhoud
273 m³
Schuur/berging
13 m²
Garage
Energielabel
D
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2015 Intergas
Zonnepanelen
Parkeren
Openbaar parkeren

Locatie

Nu de facelift van het Helderse stadshart met grote sprongen prachtig zichtbaar wordt, kunnen wij wel stellen dat wonen in een welgevormd straatje zoals deze, niet ver van het centrum behoorlijk populair geworden is. Vele gewenste voorzieningen zijn, dit zoals u in de buurt van een stadshart mag verwachten binnen handbereik, waaronder supermarkten (een Vomar en Albert Heijn dichtbij), scholen, sportclubs, de bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand, zee en de groene zeedijk zijn natuurlijk nabij! Het prachtige theater “de Kampanje” vindt u op het Willemsoord complex dat eveneens op loop- en fietsafstand te vinden is, net als o.a. de restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea die u daar kan vinden. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en bent u vanaf deze locatie ook moeiteloos in andere stadsdelen of Den Helder uit.