Hertzogstraat 28

Verkocht

Hertzogstraat 28

1782 RN

Den Helder

Bouwjaar

1920

Perceel

110 m²

Woning

115 m²

Slaapkamers

4

Simply beautiful noemen ze een huis als dit in het Engels, wij zeggen dat het gewoonweg heel erg mooi is!

De sfeer in deze jaren-30 erkerwoning is fantastisch, warm, hip & trendy en er is volop comfort! De living is echt fantastisch, want er is plenty ruimte voor het ruimtelijk inrichten en er zijn bijzonderheden zoals de bank in de erker, het glas in lood, het stucwerk, gezellige hoeken en openslaande tuindeuren, de geïsoleerde betonvloer met daarin vloerverwarming verwerkt maakt het er extra behaaglijk. Vanuit de woonkamer is er een natuurlijke overgang naar de keuken die door zijn landelijke, authentieke, toch tijdloze uitstraling volledig in de ambiance past en door de klasse apparatuur van Smeg (fornuis met gaskookplaat en oven, afzuigkap, vaatwasser en zo’n hele mooie koelkast) ook nog eens heel fijn in gebruik is!

Op de etage is de charme en luxe consequent doorgetrokken, je treft er naast drie uitstekende slaapkamers namelijk ook een riante badkamer die ingericht is met een douche voorzien van glazendeur en “cold touch thermostaatkraan”, toilet, dubbel wastafelmeubel, badkamerspiegel, designradiator, een raam voor het gewenste daglicht en ventilatie en ook hier is er vloerverwarming.

Met een vaste trap bereik je de zolder die heden in gebruik is als slaapkamer, dit is door de huidige eigenaren ook weer tot een buitengewoon aangename ruimte gemaakt, heel aantrekkelijk allemaal!

De buitenruimte achter de woning is knap bestraat, ligt heel gunstig gesitueerd op het zuidwesten en is ook achterom bereikbaar.

De locatie is een meerwaarde, dichtbij de zeedijk, stadsgroen, het Timorpark, het stadspark in aanleg, maar ook het strand van Huisduinen alsmede het duinengebied bereikt u binnen 10 minuten fietsen.

Een bijkomend voordeel van wonen op een centrale plek is dat deze u voorziet in bijna alle gewenste voorzieningen denkbaar, waaronder verschillende supermarkten, slagerijen, bakkerijen, winkels (afhaal)restaurants, openbaar vervoer, scholen en verschillende sportaccommodaties, derhalve alles wat u mag verwachten van wonen aan de rand van het centrum en toch gaat de bescheiden drukte van de binnenstad hier aan je voorbij.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de fijne indeling en de goede afmetingen.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1920
Perceelgrootte
110 m²
Woonoppervlakte
115 m²
Inhoud
Schuur/berging
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2019
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie