Hoogstraat 5

Verkocht

Hoogstraat 5

1781 LD

Den Helder

Bouwjaar

1895

Perceel

49 m²

Woning

108 m²

Slaapkamers

1

Dit bijzonder sfeervolle herenhuis lijkt ons een droom voor mensen die vallen voor karakteristieke details en in het algemeen op bijzondere huizen. In deze woning zijn er namelijk talrijke charmante details te vinden en alleen al het aanblik verraad dat het een heel markant en uniek object betreft. Het bewonen ervan lijkt ons aantrekkelijk voor verschillende woningzoekers en goed om te weten is dat er legio mogelijkheden zijn om het te bewonen respectievelijk te gebruiken. Wij zien er namelijk heel fijn iemand alleen wonen, een stel of klein gezin. Omdat de living waarvandaan zelfs zicht is op de loodgracht en de groene zeedijk op de etage gelegen is, kan bijvoorbeeld de kamer op de begane grond (naast gewoon als (slaap)kamer), ook toegepast worden als bijvoorbeeld praktijkruimte aan huis of als kamer voor bed- en breakfast doeleinden.

De locatie is ook nog eens een meerwaarde, namelijk rustig aan een doodlopend straatje en direct om de hoek van de Loodsgracht, met op steenworp afstand het nieuwe stadspark in ontwikkeling en de groene zeedijk. Vanuit het huis is er zelfs zicht over het water van de gracht en zowel het stadshart met al zijn winkels, dagelijkse voorzieningen en niet in de laatste plaats Willemsoord met zijn vele leuke restaurants, een bioscoop, enkele musea, theater “de Kampanje” en niet te vergeten ons makelaarskantoor vindt u op loopafstand. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en kunt u vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de speciale indeling en de mogelijkheden!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1895
Perceelgrootte
49 m²
Woonoppervlakte
108 m²
Inhoud
Schuur/berging
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2019
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie