Hoogstraat 82

Verkocht

Hoogstraat 82

1781 LK

Den Helder

Bouwjaar

2012

Perceel

49 m²

Woning

69 m²

Slaapkamers

2

Deze fantastisch vormgegeven jonge hoekwoning uit 2012 is een buitengewoon mooie kans voor als je centraal en toch rustig zou willen wonen in een bijzonder leuke en solide woning die zal zorgen voor jarenlang fijn woonplezier!

En hoe lekker is het als de basis van je woning zo jong is en hoe tof is het dat er door de architect toch sfeervolle details in het ontwerp zijn aangebracht. Zo zijn er mooie finesses in het ontwerp van de gevels en het dak verwerkt alsook in het metselwerk, maar ook binnen is de indeling origineel, de twee slaapkamers, de badkamer en een separaat toilet zijn namelijk gelegen op de begane grond en op de etage is er een opvallende living met open keuken en openslaande deuren naar een goed op de zon gesitueerd balkon.

De locatie is al plezierig, maar het is door de facelift die het Helderse stadshart op dit moment doormaakt een topplekje in wording. En door alle veranderingen in het centrum alsmede op Willemsoord en niet te vergeten omdat er ook veel natuurschoon is, waaronder een prachtig duinengebied en strand is de afgelopen tijd het wonen in Den Helder en opvallend ook in- en rond het centrum behoorlijk populair geworden.

Zowel het stadshart met al zijn winkels, dagelijkse voorzieningen en niet in de laatste plaats Willemsoord met zijn vele leuke restaurants, een bioscoop, enkele musea en theater “de Kampanje” vindt u op loopafstand, net als openbaar vervoer in de vorm van het centraal station, een fijne en praktische locatie dachten wij zo!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
2012
Perceelgrootte
49 m²
Woonoppervlakte
69 m²
Inhoud
Schuur/berging
Garage
Energielabel
A
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2014
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie