Coltof Makelaardij &
 Partners

Hulkstraat 21

Verkocht

Hulkstraat 21

1784 RG

Den Helder

Bouwjaar

1970

Perceel

258 m²

Woning

123 m²

Slaapkamers

4

Op een opvallend grote kavel (ca. 258m²) mogen wij deze ontzettend leuke en bijzonder gunstig- en rustig gelegen hoekwoning aanbieden. Het huis, kavel en situering is onder andere door de indeling, uitvoering, inrichting en mogelijkheden buitengewoon interessant voor verschillende woningzoekers, kom zodoende bij interesse eens rustig kijken in dit fijne en gedegen huis!

Een van de meest opvallende zaken aan dit type woningen blijft het feit dat de oorspronkelijke indeling zo goed is. Alles is ruim van opzet, of het nu gaat om de woonkamer/living of om de slaapkamers- en de zolder, het is allemaal even royaal en daarom plezierig in gebruik en makkelijk in te richten. De huidige eigenaren hebben het huis een aantal jaren geleden grondig verbouwd, waaronder zelfs de indeling op de begane grond aangepakt en verbeterd, ze hebben laten stucen, het huis voorzien van andere vloerafwerking en onder andere van een nieuwe badkamer (2018).

Aan de buitenkant valt meteen op dat het huis er knap uitziet. Het is in 2017 gestraald, gevoegd en geïmpregneerd, je ziet de grotendeels kunststof kozijnen, maar ook de schutting, de robuuste grote schuur en de sfeervolle overkapping, het is allemaal relatief jong en van stevige kwaliteit. Aan de voorkant van de woning zorgt de voortuin voor een extra stukje privacy en buitenruimte, de achtertuin is enorm, beschut en naar eigen wens vorm te geven, zomers is het in ieder geval een mooie extensie van de living, de zonligging is perfect!

Dit autovrije gedeelte van de Hulkstraat is uitstekend gelegen in stadsdeel Nieuw-Den Helder, min of meer aan de stadsrand en zodoende op steenworpafstand van natuur- en recreatiegebied Mariëndal, de Helderse Vallei alsmede bos, duin en strand, een heerlijk gebied om in te wonen vinden wij. De belangrijkste dagelijkse voorzieningen, waaronder verschillende scholen, sportclubs, verenigingen, supermarkten, slagerijen, bakkerijen, winkels, (afhaal)restaurants en niet geheel onbelangrijk openbaar vervoer in de vorm van bushaltes en treinstation Den Helder Zuid zijn nabij, allemaal heel prettige bijkomstigheden!

Om een goede indruk te krijgen van de indeling, de afmetingen en de mogelijkheden verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden.

Bijzonderheden:

 • Dat het een hoekwoning betreft aan een autovrije straat.
 • Bouwjaar medio 1970.
 • Kavelgrootte circa 258m².
 • De woonoppervlakte meet circa 123m².
 • De aangebouwde stenen berging meet circa 6m².
 • De houten schuur meet circa 22m².
 • Alle bovenstaande oppervlaktes (behoudens de kavel) zijn gemeten conform de NEN 2580 norm.
 • De begane grondvloer en die van de etages zijn in de basis van beton.
 • De Remeha cv-ketel dateert van 2021 in hangt op de voorzolder.
 • Alle radiatoren zijn door de huidige eigenaren vervangen.
 • De meterkast is voorzien van een groepenkast met installatieautomaten.
 • Dat grotendeels de kozijnen van kunststof zijn en er verschillende horren hebben.
 • De keuken is o.a. uitgevoerd met een gaskookplaat (gas op glas), afzuigkap, oven, magnetron, Amerikaanse koelkast en vaatwasser.
 • De badkamer (2018) is onder andere voorzien van een groot wastafelmeubel met daarboven een dubbele spiegelkast, een riante inloopdouche met regen- en handdouche, designradiator, badkamerkast en een raam voor het altijd zo gewenste daglicht en natuurlijke ventilatie.
 • De drie (slaap)kamers op de verdieping, de vierde is te vinden op zolder.
 • Het separate toilet op de etage.
 • In 2016 is zowel de begane grond als de etage gestuct.
 • Er is naast de voortuin, ook tuin- en bergruimte aan de zijkant van de woning en er is een bijzonder royale achtertuin met overkapping welke perfect op de zon is gesitueerd.
 • De buitenkraan die aanwezig is.
 • De woning is ook achterom goed bereikbaar, dit o.a. middels een poort aan de zijkant.
 • Wonen op deze locatie is wonen in een ruime (kind)vriendelijke omgeving.
 • Scholen en kinderopvang vindt je in de directe omgeving.
 • Winkelcentrum Duinpassage (voormalig winkelcentrum Falga) en winkelgebied Marsdiep zijn vanaf de Hulkstraat nabij, net als het “Helderse” stadshart dat door het goede fietspadnetwerk al binnen vijftien fietsminuten bereikbaar is.
 • Naast dat het een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van treinstation Den Helder Zuid en je bent vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit met bijvoorbeeld een auto.
 • Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg, strandslag Duinoord bereik je binnen tien fietsminuten. Je wandelt vanaf deze locatie bijna direct natuur- en recreatiegebied Mariëndal in, dat aansluit op de Helderse Vallei alsmede op bos, duin en het eerdergenoemde strand.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Hoekwoning
Bouwjaar
1970
Perceelgrootte
258 m²
Woonoppervlakte
123 m²
Inhoud
531 m³
Schuur/berging
22 m²
Garage
Energielabel
D
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
CV-ketel
Remeha 2021
Zonnepanelen
Parkeren
Openbaar parkeren

Locatie

Dit autovrije gedeelte van de Hulkstraat is uitstekend gelegen in stadsdeel Nieuw-Den Helder, min of meer aan de stadsrand en zodoende op steenworpafstand van natuur- en recreatiegebied Mariëndal, de Helderse Vallei alsmede bos, duin en strand, een heerlijk gebied om in te wonen vinden wij. De belangrijkste dagelijkse voorzieningen, waaronder verschillende scholen, sportclubs, verenigingen, supermarkten, slagerijen, bakkerijen, winkels, (afhaal)restaurants en niet geheel onbelangrijk openbaar vervoer in de vorm van bushaltes en treinstation Den Helder Zuid zijn nabij, allemaal heel prettige bijkomstigheden!