Hulkstraat 97

Verkocht

Hulkstraat 97

1784 RJ

Den Helder

Bouwjaar

1970

Perceel

130 m²

Woning

127 m²

Slaapkamers

4

Zelden kom je ze tegen; een woning waar op alle vlakken en heel doordacht zoveel aandacht en liefde aan is besteed dat het opvallend is, dit is er één!

Op een in het oog springende locatie, goed en fijn gesitueerd aan de rand van Nieuw-Den Helder staat deze uitstekend ingedeelde, afgewerkte en uitgevoerde woning. Er is door de huidige eigenaren 36 jaar met heel veel plezier gewoond én dat kun je zien! Zowel vloer als wandafwerking, maar ook de uitvoering van bijvoorbeeld de keuken en badkamer en in het bijzonder de keuze van apparatuur, het meublement, het sanitair en tegelwerk waarvoor is gekozen duidt op smaak, finesse en notie van kwaliteit.

De indeling is op detailbasis slim bewerkt, waarbij het oorspronkelijke ontwerp zoveel mogelijk intact is gelaten, die was namelijk al goed.

Aan de voorkant van de woning zorgt de voortuin voor een extra stukje privacy en buitenruimte, leuk met zicht op het Korvetpad, de groene omgeving en het water aldaar. De achtertuin is fraai, beschut en gezellig, zomers is het een mooie extensie van de living.

Dit gedeelte van de Hulkstraat is uitstekend gelegen in stadsdeel Nieuw-Den Helder, aan de stadsrand en is zodoende op steenworpafstand van natuur- en recreatiegebied Mariëndal, de Helderse Vallei alsmede bos, duin en strand, een heerlijk gebied om in te wonen lijkt ons. De belangrijkste dagelijkse voorzieningen, waaronder verschillende scholen, sportclubs, verenigingen, supermarkten, slagerijen, bakkerijen, winkels, (afhaal)restaurants en niet geheel onbelangrijk openbaar vervoer in de vorm van bushaltes en treinstation Den Helder Zuid zijn nabij, allemaal prettige bijkomstigheden!

Om een goede indruk te krijgen van de indeling en de afmetingen verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1970
Perceelgrootte
130 m²
Woonoppervlakte
127 m²
Inhoud
Schuur/berging
6 m²
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2012
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie