Huygensstraat 36

Verkocht

Huygensstraat 36

1782 HP

Den Helder

Bouwjaar

1933

Perceel

126 m²

Woning

103 m²

Slaapkamers

3

Dat wij deze waanzinnig leuke en mooie jaren-30 erkerwoning de wow-factor opspelden is beslist niet overdreven voor dit echt prachtige huis dat gezellig warm, hip, trendy en sfeervol is met eveneens volop comfort! Zo is bijvoorbeeld in 2019 een maatwerk keuken geplaatst, één die helemaal in stijl is van de overige inrichting en uitvoering, waaronder de houten vloer (met daaronder beton) in de living, de schouw met houtkachel, de prachtige met glas in lood ingezette en-suite-deuren, de originele paneeldeuren, het knappe stuc- en timmerwerk, de heerlijke badkamer op de etage, zelfs het toilet is bijpassend. Kortom de fraaie karakteristieke details zijn weloverwogen aangevuld met eigentijdse luxe in dit superleuke huis!

In de uitstekende en bijzonder gezellige indeling vindt je onder meer een heel plezierige erkerwoonkamer met daarin ruimschoots plek voor het gezellig opstellen van de zit- en eethoek, een eetkamer bij de openslaande tuindeuren, een mooie keuken, bijkeuken, toilet, drie aangename slaapkamers (waarvan twee op de etage en één op zolder) en heel praktisch is het dat de badkamer met inloopdouche (regen- en handdouche), wastafel, spiegel met planchet, designradiator, toilet en er is een raam voor het altijd zo gewenste daglicht en natuurlijke ventilatie alsook de ruimte is voorzien van elektrische ventilatie.

Bergruimte is er ook genoeg, waaronder in de houten berging (eind 2020 nieuw dakbedekking) achter het huis, in de bijkeuken, in opberg- en voorraadkasten alsook op de (voor)zolder.

Naast dat het een plezierige locatie in de Geleerdenbuurt betreft is deze ook zeer centraal gelegen ten opzichte van vele gewenste voorzieningen, waaronder supermarkten, scholen, sportclubs, een bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand, zee en de groene zeedijk zijn natuurlijk nabij! Het prachtige theater “de Kampanje” vindt u op het Willemsoord complex dat eveneens goed bereikbaar is, net als o.a. de restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea die je daar kan vinden. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens extra op de sfeervolle indeling en de daarbij behorende mogelijkheden!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1933
Perceelgrootte
126 m²
Woonoppervlakte
103 m²
Inhoud
326 m³
Schuur/berging
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2019
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie