Jacob van Heemskerckstraat 40

Verkocht onder voorbehoud

Jacob van Heemskerckstraat 40

1782 XD

Den Helder

Bieden vanaf

€ 157.500

Bouwjaar

1935

Perceel

113 m²

Woning

77 m²

Slaapkamers

3

Starters & woningzoekers in deze categorie opgelet!

Aan dit verzorgde huis met onder andere een goede woonkamer, keuken, badkamer, drie slaapkamers (en een toilet op de etage), vliering en schuur kun je overduidelijk zien dat het een huis betreft van een handig en bekwaam iemand, het ziet er namelijk allemaal keurig uit, een heel prettige basis voor de nieuwe bewoners dachten wij zo.

Natuurlijk zijn er altijd punten te bedenken die voor verbetering- en verduurzaming geschikt zijn, maar door de degelijke basis heeft het huis gelijk ook super veel potentie voor de toekomst, de huidige eigenaren hebben in ieder geval zowel aan de woning als de locatie plusminus 44 jaar bijzonder veel plezier gehad! En dat je sommige punten misschien cosmetisch moet of wil aanpakken en opfrissen, heeft direct als bijkomend voordeel dat je zonder concessies te doen je eigen stempel kan drukken op de uitvoering, de inrichting en mogelijk zelfs op energiebesparende onderdelen. Wij gaan er zodoende vanuit dat elke euro die in het verbeteren of verduurzamen wordt gestoken alleen maar waardevermeerdering en woongenot op zal leveren, best interessant dachten wij zo!

Voor de indeling verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden én let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de goede indeling en de fijne gebruiks- en toekomstmogelijkheden die er daardoor zijn!

Bieden vanaf € 157.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 157.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden
• Het bouwjaar van de cv-installatie is onbekend.
• Het bouwjaar van de geiser (zorgt voor warm water in keuken en douche) is onbekend.
• De achtertuin is heel fijn gesitueerd op de middag- en avondzon, maar ook is er een voortuin.
• De nette voor- en achtergevel.
• De bergruimte die er is, zowel op de vliering als in de schuur.
• Het toilet op de etage.
• De badkamer die is voorzien van een douche, wastafelmeubel, planchet, spiegel, toilet, designradiator en van een raam voor het altijd zo gewenste daglicht en natuurlijke ventilatie.
• De keuken is ruim voorzien van kastruimte, een fornuis, een afzuigkap en verschillende aansluitpunten voor witgoed.
• De woning is ook achterom goed bereikbaar.
• Denkbare verbeterpunten, om te verduurzamen- en om energie te besparen zijn bijvoorbeeld het plaatsen van zonnepanelen, het aanleggen van een geïsoleerde betonvloer en het ophangen van een nieuwe cv-ketel.
• Kinderopvang, scholen, het stadshart met al zijn gewenste voorzieningen alsmede het Willemsoord-complex vindt u op fiets- en loopafstand.
• Naast dat het een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van het centraal station (met ongeveer vijftien wandelminuten bereikbaar) en bent u vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit met bijvoorbeeld een auto.
• Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg, het prachtige strand van Huisduinen bereik je binnen tien fietsminuten.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Tussenwoning
Bouwjaar
1935
Perceelgrootte
113 m²
Woonoppervlakte
77 m²
Inhoud
275 m³
Schuur/berging
9 m²
Garage
Energielabel
G
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1 op de begane grond
CV-ketel
onbekend
Zonnepanelen
Parkeren
Openbaar parkeren

Locatie

De woning is fijn gelegen in de zeeheldenbuurt, bij benadering tussen het Helderse stadshart, de groene zeedijk en Huisduinen, zodoende dichtbij winkels, de dagelijks gewenste voorzieningen, onder meer het centraal station, duinen, strand, de Huisduinerpolder en het Timorpark. Tevens tref je op fiets- en loopafstand het Willemsoord-complex met zijn vele leuke restaurants, een bioscoop, enkele musea, theater “de Kampanje” en niet te vergeten ons makelaarskantoor. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van het eerdergenoemde openbaar vervoer en kunt u vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit met bijvoorbeeld een auto.