Coltof Makelaardij &
 Partners

Jan Aarjensz Prinsstraat 17

Verkocht

Jan Aarjensz Prinsstraat 17

1785 BB

Den Helder

Bouwjaar

1967

Perceel

171 m²

Woning

89 m²

Slaapkamers

3

Dit keurig nette huis in stadsdeel de Schooten is tijdloos en beschikt over verschillende fijne bijzonderheden, waaronder een mooie keuken, daglichtvolle woonkamer, drie slaapkamers, een bergzolder en een gezellige achtertuin met overkapping. Door de rustige basis is dit fijne huis makkelijk in te richten- en dus op smaak te maken in de door jouw gewenste stijl, zomaar wat pluspunten die horen bij dit leuke en frisse huis!

Het huis staat in een uitstekend gedeelte van stadsdeel de Schooten, prettig centraal gelegen nabij verschillende uitvalswegen, bijvoorbeeld station Den Helder Zuid en de N9 zijn dichtbij. Winkelcentrum Schooten Plaza en Winkelgebied Ravelijncenter bieden een gevarieerd aanbod van winkels en onder andere sportscholen alsmede het Helderse Stadshart met als zijn faciliteiten ook in no time bereikbaar is.

Kortom: Maak snel een afspraak als u graag in dit plezierige huis aan de opvallend brede Jan Aarjensz Prinsstraat 17 in de Schooten komt wonen!

Voor de indeling verwijzen wij vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de goede indeling, de ruimte, de overkapping en goede schuur.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1967
Perceelgrootte
171 m²
Woonoppervlakte
89 m²
Inhoud
Schuur/berging
Garage
Energielabel
B
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2012
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie