Jan in 't Veltstraat 124

Verkocht

Jan in 't Veltstraat 124

1781 SM

Den Helder

Bouwjaar

1910

Perceel

86 m²

Woning

73 m²

Slaapkamers

2

Met geduld, toewijding, liefde en vooral met oog voor detail is dit super-de-luxe afgewerkte huis, dat al sinds de jaren vijftig in familiebezit is, voorbereid op nog eens tientallen jaren van woonplezier!

Zo is er al opvallend veel aandacht besteed aan de basiselementen, je moet dan denken aan een begane grondvloer die al uit beton/steen bestaat, aan dat het punt- en platte dak zijn geïsoleerd, dat alle kozijnen van het huis zijn voorzien van dubbel glas, dat het rioolwerk, de afvoeren, het elektrawerk en de meterkast allemaal onderdelen zijn die in de afgelopen jaren zijn vernieuwd. Maar dat is nog niet alles, cosmetisch en in het aanbrengen van luxe- en comfort is ook veel gebeurd, er is namelijk: Een verbeterde indeling gecreëerd, met daarin meegenomen een voorbereiding voor desgewenst een derde slaapkamer (hiervoor hoef je alleen maar een wandje te plaatsen). Er is van beneden tot boven strak stucwerk aangebracht, er zijn mooie trendy deuren opgehangen, aan vloer- en plintafwerking is aandacht besteed, er zijn granieten vensterbanken gelegd, de keuken is werkelijk hoogwaardig, er is een custom made trapleuning geplaatst, de badkamer is op de etage gemaakt, heeft heel praktisch een toilet en is magnifiek in uitvoering.

De indeling is zoals verteld aangepast, waaronder ter hoogte van de entree, de trapopgang en op de etage. Het doet overal ruimtelijk aan, een heerlijk huis om in te wonen!

Buiten vindt je een goed op de zon gesitueerde achtertuin met daarin een royale verwarmde schuur, waar net als op zolder genoeg bergruimte is.

Voor de indeling verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de nieuwe en doordachte indeling!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Tussenwoning
Bouwjaar
1910
Perceelgrootte
86 m²
Woonoppervlakte
73 m²
Inhoud
252 m³
Schuur/berging
11 m²
Garage
Energielabel
C
Extra
Luxe hoogwaardige keuken
Inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser, koel-vriescombinatie en afgewerkt een keukenblad van composiet.
Moderne badkamer
Vloer- en wandverwarming, een douche v.v. glazendelen- en deuren alsmede van een regen- en handdouche, wastafelmeubel, spiegel en toilet.
Achterom bereikbaar
Ook voor scooter of motor.
De woning is medio 2019/2020/2021 gerenoveerd
Luxe keuken, prachtige badkamer, schilderwerk, elektrische installatie (9 groepen met voorbereiding voor zonnepanelen), al het hang- en sluitwerk is vervangen, cv installatie volledig vernieuwd.
Begane grondvloer
Beton/steen
Slaapkamermogelijkheden
Derde slaapkamer is te realiseren
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2020
Zonnepanelen
Parkeren
Openbaar parkeren

Locatie

Nu de facelift van het Helderse stadshart met grote sprongen prachtig zichtbaar wordt, kunnen wij wel stellen dat wonen in een straat zoals deze, prettig gelegen aan het eind van de Jan in ’t Veltstraat en in de buurt van het centrum behoorlijk populair geworden is. Vele gewenste voorzieningen zijn, dit zoals je in de buurt van een stadshart mag verwachten binnen handbereik, waaronder supermarkten (een Vomar om de hoek), scholen, sportclubs, de bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand, zee en de groene zeedijk zijn natuurlijk dichtbij! Het prachtige theater “de Kampanje” vindt u op het Willemsoord complex dat eveneens op loop- en fietsafstand te vinden is, net als o.a. de restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea die je daar kan vinden. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit.