Jan in 't Veltstraat 136

Verkocht

Jan in 't Veltstraat 136

1781 SM

Den Helder

Bouwjaar

1910

Perceel

88 m²

Woning

100 m²

Slaapkamers

Dit charmante en gezellige huis is opvallend ruim, heeft een riante woonkamer, drie slaapkamers van formaat en een goed gesitueerde achtertuin met schuur!

Het grootste deel van de begane grondvloer is in de basis van beton, het gedeelte van de voorkamer is in de basis van hout en dient in de nabije toekomst te worden vernieuwd. De vloer op de etage is in de basis van hout en is net als de begane grondvloer voorzien van een trendy laminaat vloerafwerking. De living is mede door de aanbouw ruim van opzet, hierdoor zijn daar plenty mogelijkheden voor het gezellig en royaal inrichten. De open keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, oven en van een vaatwasser. De badkamer met douche, wastafelmeubel, spiegelkasten, toilet en designradiator is eveneens op de begane grond gelegen, ook is er een handige bijkeuken en op de etage zijn er drie fijne slaapkamers. Kortom: Het is een heel leuk object op een prima plek! Het staat namelijk aan het eind van de Jan in ’t Veltstraat en is daarom prettig gesitueerd dichtbij het stadshart en vele andere voorzieningen!

De naaste omgeving voorziet u in alle gewenste voorzieningen. Zo vindt u er o.a. verschillende supermarkten, de prachtige bibliotheek, slagerijen, bakkerijen, winkels (afhaal)restaurants, openbaar vervoer, scholen, sportaccommodaties en een bioscoop, “een uitstekende locatie” lijkt ons!

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens extra op de indeling en de ruimte!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1910
Perceelgrootte
88 m²
Woonoppervlakte
100 m²
Inhoud
357 m³
Schuur/berging
7,6 m²
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
Aantal badkamers
CV-ketel
2019
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie