Jan in 't Veltstraat 31

Verkocht

Jan in 't Veltstraat 31

1781 SC

Den Helder

Bouwjaar

1902

Perceel

82 m²

Woning

83 m²

Slaapkamers

1

Deze keurige en verrassende woning met gezellige woonkamer voorzien van schouw met sfeerhaard en op de etage twee slaapkamers (met de mogelijkheid tot drie) beschikt over degelijk sanitair en een verzorgde keuken met veel kastruimte die voorzien is van een gasfornuis met oven, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en vriezer. De ruime schuur die ook achterom heel goed bereikbaar is mag als heel praktisch bestempeld worden, de binnenplaats en het riante dakterras als heel fijn!

Een bijkomend voordeel is dat het huis staat op een centrale plek die u voorziet in bijna alle gewenste voorzieningen denkbaar, waaronder verschillende supermarkten, slagerijen, bakkerijen, winkels (afhaal)restaurants, openbaar vervoer, scholen en verschillende sportaccommodaties, derhalve alles wat u mag verwachten van wonen aan de rand van het centrum en toch gaat de bescheiden drukte van de binnenstad hier aan u voorbij. Het centraal station is ook op loopafstand, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg!

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de fijne indeling en de interessante mogelijkheden!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1902
Perceelgrootte
82 m²
Woonoppervlakte
83 m²
Inhoud
Schuur/berging
17 m²
Garage
Energielabel
C
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2012
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie