Jan in 't Veltstraat 71

Verkocht

Jan in 't Veltstraat 71

1781 SE

Den Helder

Bouwjaar

1900

Perceel

91 m²

Woning

72 m²

Slaapkamers

2

Bijzonder gezellig en keurig zijn zomaar uitspraken die wij verwachten als je de foto’s hebt gezien van dit buitengewoon leuke huis of wanneer je deze mogelijk zelfs hebt bezocht! Een opsomming aan pluspunten begint bij de knappe en goed onderhouden voorgevel, daarna dat er in de living meer dan genoeg plaats is voor het ruim en gezellig opstellen van de zit/tv-hoek en eettafelopstelling, dat de keuken een aangename plek is waar je lekker kunt kokkerellen, dat de badkamer, evenals het toilet fris en tijdloos is en er buiten noemenswaardigheden zijn zoals een achtertuin met overkapping, schuur en dakterras.

Bovendien zijn er op de etage twee goede slaapkamers en is daar op de overloop een deur die toegang geeft tot het dakterras.

Kortom er zijn talrijke pluspunten te benoemen die aangenaam en praktisch zijn aan deze woning, dat de basis van de begane grondvloeren al van beton en steen zijn is daarop ook nog eens een heel plezierige aanvulling!

En nu de facelift van het Helderse stadshart met grote sprongen prachtig zichtbaar wordt, kunnen wij wel stellen dat wonen in een gezellig straatje zoals deze, prettig gelegen in de buurt van het centrum behoorlijk populair geworden is. Vele gewenste voorzieningen zijn, dit zoals je in de buurt van een stadshart mag verwachten binnen handbereik, waaronder supermarkten (een Vomar om de hoek), scholen, sportclubs, de bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand, zee en de groene zeedijk zijn natuurlijk nabij! Het prachtige theater “de Kampanje” vindt u op het Willemsoord complex dat eveneens op loop- en fietsafstand te vinden is, net als o.a. de restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea die je daar kan vinden. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de goede ruimtes en de daarbij behorende mogelijkheden!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1900
Perceelgrootte
91 m²
Woonoppervlakte
72 m²
Inhoud
Schuur/berging
10 m²
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2013
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie