Coltof Makelaardij &
 Partners

Jan Theunisz Kampstraat 12

Verkocht

Jan Theunisz Kampstraat 12

1785 BZ

Den Helder

Bouwjaar

1988

Perceel

177 m²

Woning

120 m²

Slaapkamers

4

Een huis als dit, zo samengesteld en verzorgt dat er nauwelijks nog iets te wensen valt, noemen wij ronduit zeldzaam! Daarom hieronder een beschrijving van de ongelooflijk aantrekkelijke pluspunten die dit bijzonder fraaie huis met energielabel A te bieden heeft, je kunt er letterlijk direct in, het is van top tot teen perfect!

Fijngevoelig, met oog voor detail en met als voornaamste redenen rust, ruimte en comfort te creëren is het huis ingrijpend verbouwd en is daarbij uitsluitend voor topmaterialen en een hoog afwerkingsniveau gekozen. Je moet dan onder meer denken aan een optimale aanbouw met daarin een hoogwaardig aluminium schuifpui van 2021, aan een spatzuivere keuken uit 2021, aan een heerlijke badkamer en aan een breed en opvallend hoog kunststof dakkapel uit 2021, stuk voor stuk bijzonderheden die je zou wensen in een huis, maar in deze woning al rijkelijk aanwezig zijn!

De afwerking is zoals gezegd ook geweldig. Het stucwerk, de plinten, de verdere wandbekleding, het schilderwerk, de deuren, het beslag, het past allemaal heel goed bij elkaar, is smetteloos en maakt dat het buitengewoon eenvoudig zal zijn voor een nieuwe eigenaar om zijn eigen smaak van inrichting toe te passen.Aan energiebesparende maatregelen is ook gedacht! Zo liggen er 8 splinternieuwe zonnepanelen van begin dit jaar (eigendom) op het dak, geweldig toch? Voor warme dagen is er een airco (2021) in de hoofdslaapkamer aangebracht, ook zo’n vaak gewenste luxe die in dit geval al is aangebracht.

Aan de voorkant van het huis is er naast de berging meer dan voldoende ruimte voor het ruim parkeren van een auto, met als mooie bijkomstigheid dat deze oprit voor het laatst opnieuw bestraat is in 2020. De achterkant van de woning licht aan een brede watergang, heel gezellig ligt daar een terras aan. Ook staat er in de achtertuin een sfeervolle overkapping en is er nog plenty gelegenheid voor bijvoorbeeld tuinmeubels met daarbij een speeltoestel.

Voor de indeling verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden én let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de uitstekende indeling en de vele ruimte door onder andere de aanbouw en het brede en hoge dakkapel.

Bijzonderheden

 • De in 2021 vernieuwde meterkast is voorzien van een groepenkast met installatieautomaten.
 • De airco komt uit 2021.
 • De 8 zonnepanelen zijn van 2023 en volledig eigendom.
 • De parkeerplaats op eigen grond (de oprit is in 2020 voor het laatst bestraat).
 • De fijn gesitueerde achtertuin met sfeervolle overkapping en gezellig terras aan het water.
 • Achter de woning is er een buitenkraan en buitenelektra aangebracht.
 • De rustige ligging met nagenoeg alleen bestemmingsverkeer in de straat.
 • De drie fijne slaapkamers op de etage met daarbij de grote zolderkamer voorzien van een kunststof dakkapel.
 • De luxe keuken voorzien van inductie koken met ingebouwde kookveldafzuiging (Bora), een xl-vriezer en een xl-koelkast, een vaatwasser, een combi-oven-magnetron en een Selsiuz kokend-waterkraan.
 • De trendy badkamer is onder andere uitgevoerd met een inloopdouche v.v. een glazenscherm en een regen- en handdouche, wastafelmeubel, badkamerspiegel, toilet, designradiator en van ramen voor het altijd zo gewenste daglicht en aanvullende natuurlijke ventilatie.
 • De aansluitingen voor wasmachine en droger zijn op de voorzolder te vinden.
 • De verschillende bergruimte achter de knieschotten.
 • Ruimte voor kinderen is er in de naaste omgeving volop.
 • Verschillende scholen en kinderopvang vindt je in de naaste omgeving.
 • Vele gewenste voorzieningen liggen vanaf deze locatie binnen handbereik, duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk ook nooit ver weg!
 • Openbaar vervoer, waaronder station zuid is ten minste op fietsafstand.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Luxe tussenwoning
Bouwjaar
1988
Perceelgrootte
177 m²
Woonoppervlakte
120 m²
Inhoud
419 m³
Schuur/berging
4 m²
Garage
Energielabel
A
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1 op de verdieping
CV-ketel
Intergas, 2021
Zonnepanelen
8 stuks (2023)
Parkeren
Op eigen grond parkeren voor de woning

Locatie

Het huis staat in stadsdeel de Schooten, in een rustig gedeelte daarvan, gunstig aan de buitenrand en in een kleine straat waar enkel bestemmingsverkeer komt. Het is daarbij centraal gelegen nabij verschillende uitvalswegen, bijvoorbeeld station Den Helder Zuid en de Rijksweg N9 zijn dichtbij. Winkelcentrum Schooten Plaza en Winkelgebied Ravelijncenter bieden een gevarieerd aanbod van winkels en onder andere sportscholen. Het Helderse Stadshart met als zijn faciliteiten is ook in no time bereikbaar, net als het strand!