Coltof Makelaardij &
 Partners

Jan Verfailleweg 12

Verkocht

Jan Verfailleweg 12

1783 BB

Den Helder

Bouwjaar

1936

Perceel

771 m²

Woning

158 m²

Slaapkamers

4

Als de voordelen van vrijstaand wonen samenvallen met sfeer, jaren-30 authenticiteit en er volop praktische en vooral gezellige ruimte is op zowel de kavel als inpandig, dan spreken wij als de locatie ook een meerwaarde is van een aantrekkelijk en interessant object!

De indeling van het charmante huis mag als heel prettig in gebruik gekenmerkt worden. Ondanks dat er behoorlijk wat woonruimte is zijn er opvallend veel warme en huiselijke plekjes te vinden waar je heerlijk kunt ontspannen, bijvoorbeeld onder het genot van een lekker wijntje en een knapperend houtvuurtje bij een van de twee houtkachels. Je betreedt de woning middels een daglichtvolle ontvangsthal waarin zich naast de trapopgang respectievelijk toegang is tot een ruim toilet met fonteintje, tot de meterkast en tot de riante living. De woonkamer is voorzien van een mooie eikenhouten vloer, er zijn opvallend wat tot aan de grond doorlopende ramen alsook een bijpassende erker en een zithoek met houtkachel. Openslaande deuren voorzien van glas-in-lood scheiden de living van de flinke woonkeuken, vanwaar toegang is tot een knusse tuingerichte kamer met houtkachel en deur naar de achtertuin. Ook is er vanuit de keuken middels openslaande tuindeuren toegang tot de achtertuin en tot de bijkeuken, welke op zijn beurt de inpandige passage is naar de grote garage.

Op de etage is er vanaf de overloop toegang tot drie (slaap)kamers, waarvan één met inbouwkast en balkon, er is entree tot een royale badkamer, tot een separaat toilet en middels een vaste trap toegang tot de zolder waar uitbreidingsmogelijkheden liggen.

Naast een royale voortuin met oprit die plaats biedt voor meerdere auto’s vindt je een verrassende achtertuin die naast indrukwekkend ook weer heel sfeervol genoemd mag worden. Er is plenty ruimte voor het opstellen van verschillende terrassen en tuinameublement, een schommel of bijvoorbeeld een jacuzzi zou er eveneens niet misstaan.

De ligging in de Liniebuurt vinden wij geweldig. Je bevindt je er zo ongeveer middenin de driehoek tussen Nieuw-Den Helder, Oud Den Helder en Huisduinen, de winkels in winkelgebied “Marsdiep” en die in het stadshart, maar bijvoorbeeld ook het strand zijn zodoende op loop- en fietsafstand. Scholen en kinderopvang zijn derhalve ook nabij, net als restaurants, sportclubs en niet in de laatste plaats prachtige natuur. Je wandelt hiervandaan namelijk direct het Tuinderspad op en kunt met aansluitend de Huisduinerpolder direct door naar het oneindige strand, door uitgestrekte natuurgebieden waar Schotse Hooglanders en paarden voor de begrazing zorgen, door de ‘Donkere Duinen’, een wandelbos met eendenvijver dat op zijn beurt weer grenst aan natuur- en recreatiegebied Mariëndal, de Helderse Vallei en de prachtige kano/vaarroute van veertien kilometer. Kortom; hier kun je wonen in een buitengewoon gebied alsmede het prettige bijkomstigheden zijn om onder handbereik te hebben!

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de mooie indeling en de afmetingen.

Enthousiast geworden? Dat kunnen wij ons voorstellen! Met veel plezier maken wij met u een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1936
Perceelgrootte
771 m²
Woonoppervlakte
158 m²
Inhoud
580 m³
Schuur/berging
Garage
26
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2013
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie