Jan Verfailleweg 72

Verkocht

Jan Verfailleweg 72

1783BD

Den Helder

Bouwjaar

1954

Perceel

- m²

Woning

102 m²

Slaapkamers

3

In een karakteristiek, knap en gunstig van de Jan Verfailleweg teruggetrokken gebouw ligt dit opvallend ruime appartement, comfortabel gesitueerd op de eerste etage. Het formaat en de indeling (zie de plattegrond) zijn anders dan wij tot op heden in naastgelegen gebouwen zijn tegengekomen, deze beschikt onder andere over maar liefst drie slaapkamers, een badkamer, toilet en een riante woonkamer met open keuken.

Andere opvallende bijzonderheden vinden wij het uitzicht op het groen aan de voorkant, op de duinen, op Fort Kijkduin en de Lange Jaap, allemaal te zien vanuit de woonkamer en vanaf het balkon dat pal op het westen georiënteerd is, perfect op de avondzon dus!
Verder noemenswaardig is de ligging van het gebouw, nagenoeg aan de voet van de duinen, dat dit object wordt aangeboden met twee bergingen (totaal ca. 20m²) en dat je maar één goed te belopen trap op hoeft om tot de voordeur van dit flinke appartement (ca. 102m²) te komen.

Voor de indeling verwijzen wij vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de ruimtevolle indeling en op de bergingen gelegen in het souterrain die erbij horen.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Appartement
Bouwjaar
1954
Perceelgrootte
– m²
Woonoppervlakte
102 m²
Inhoud
336 m³
Schuur/berging
20 m²
Garage
Energielabel
C
Extra
Isolatie
Spouwmuurisolatie
VvE-bijdrage
Heden (2022) € 108,- per maand, inclusief water
Kozijnen
Houten- en kunststofkozijnen met dubbelglas
Berging
Twee riante privébergingen
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2015, Nefit, huurketel
Zonnepanelen
Parkeren
Openbaar parkeren

Locatie

De locatie van het complex, bij benadering tussen Huisduinen en de Marsdiepstraat en zodoende vlakbij het winkelgebied “Marsdiep”, maar ook van het centrum, want ook daar ben je bijvoorbeeld in enkele fietsminuten. Scholen en kinderopvang, maar ook restaurants, sportclubs en niet in de laatste plaats prachtige natuur zijn eveneens nabij, zo wandel je hiervandaan namelijk moeiteloos naar het oneindige strand, door uitgestrekte natuurgebieden waar Schotse Hooglanders en paarden voor de begrazing zorgen, door de ‘Donkere Duinen’, een wandelbos met eendenvijver dat op zijn beurt weer grenst aan natuur- en recreatiegebied Mariëndal, de Helderse Vallei en de prachtige kano/vaarroute van veertien kilometer. Kortom, een buitengewoon gebied om in te wonen alsmede het prettige bijkomstigheden zijn om onder handbereik te hebben!