Janzenstraat 12

Verkocht

Janzenstraat 12

1781 RC

Den Helder

Bouwjaar

1920

Perceel

86 m²

Woning

75 m²

Slaapkamers

Buitengewoon sfeervol en tot in de puntjes verzorgd, dat is dit echt mooie huis dat staat op een voortreffelijke positie in één van de sfeervolste straatjes van Den Helder, een buitenkans dus!

Op een rustige en toch centrale locatie mogen wij u aan de autovrije Janzenstraat deze charmante woning met verschillende karakteristieke- en authentieke details aanbieden, de noemenswaardigheden zijn als volgt; de prachtige voorgevel met daarin de voor die bouwtijd herkenbare kozijnen met inbegrip van de altijd mooie glas in loodramen, ook het metselwerk ziet er prachtig uit. De woonkamer is fantastisch en erg gezellig door de daarin onder andere opgenomen sfeerschouw en een door een ambachtelijke timmerman gemaakte inbouwkast, heel fraai allemaal! De landelijke hoogglanskeuken staat knap op zichzelf in de aanbouw dat eveneens een fijne plek voor de eettafel is. Vanuit de keuken is er toegang tot een halletje die daaropvolgend toegang biedt tot de keurige badkamer en de uitstekend op de zon gesitueerde achtertuin.

Op de etage vindt je drie prettige slaapkamers, verschillende inbouwkasten en toegang tot een heel leuk dakterras, net als de achtertuin uitstekend gericht op de middag- en avondzon.

In het algemeen vinden wij de afwerking, het strakke timmer- en schilderwerk ook vermeldenswaardig, de eigenaren hebben zichtbaar, maar liefst 46 jaar met heel veel liefde en aandacht voor het huis gezorgd, een pluim voor ze!

De locatie is ook nog eens een meerwaarde. Om de hoek is namelijk niet alleen het begin van de vernieuwde Beatrixstraat, aan de overkant staat ook nog eens de prachtige bibliotheek met aan de overzijde daarvan het Willemsoord complex, waar je naast vele leuke en goede restaurants, een bioscoop, theater “de Kampanje” en enkele musea ook ons makelaarskantoor vindt. Nagenoeg alle denkbare voorzieningen zoals u die in een stadshart mag verwachten zijn op loopafstand, zodoende is het een plezierige locatie die ook zeer gunstig gesitueerd is ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze plek ook moeiteloos Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de fijne indeling, de ruimte in living, op de positie van de keuken alsook op de uitstekende etage met daarin opgenomen drie slaapkamers en daar aanwezige toegang tot het dakterras.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1920
Perceelgrootte
86 m²
Woonoppervlakte
75 m²
Inhoud
Schuur/berging
13 m²
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
Aantal badkamers
CV-ketel
2010
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie