Joris van Spilbergenstraat 6

Verkocht onder voorbehoud

Joris van Spilbergenstraat 6

1782 VL

Den Helder

Vraagprijs

€ 222.500

Bouwjaar

1954

Perceel

150 m²

Woning

85 m²

Slaapkamers

3

Aan dit leuke, frisse en verzorgde huis met aanbouw zijn onder andere in 2022 heel interessante energie- en kostenbesparende aanpassingen gedaan, waaronder 13 zonnepanelen zijn er geplaatst, een split airco unit (3 wand-units), een warmtepompboiler en een nieuwe cv-ketel, super aantrekkelijk dus!

Andere bijkomende extra’s zijn de gezellige en warme houtkachel in de woonkamer, de 15 liter keukenboiler, het geïsoleerde dak, het in 2022 opnieuw met bitumen beklede dak van de aangrenzende berging, de vernieuwde groepenkast en dat de riolering in 2022 is vernieuwd. Verder wordt de indeling van deze woningen als heel prettig ervaren, hierin kom je onder meer een mooie woonkamer tegen voorzien van openslaande deuren naar de achtertuin, een ruime keuken in de aanbouw, drie slaapkamers en de badkamer op de etage en een zolder, heel fijn in gebruik allemaal. De achtertuin is riant en zeer goed op de zon gesitueerd, het is er op mooie warme dagen echt heerlijk genieten van de middag- en avondzon.

Voor de indeling verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de uitbouw met daarin de keuken, op de woonkamer met openslaande tuindeuren en op alle andere pluspunten en mogelijkheden die behoren bij dit leuke huis!

De vraagprijs voor dit interessante huis is € 222.500,- k.k.

Bijzonderheden:
● Bouwjaar 1954.
● De kavelgrootte meet circa 150m².
● De woonoppervlakte meet circa 85m².
● De zolder en de aangrenzende berging meten tezamen circa 9,5m²
● De schuur (achter in de tuin) meet circa 11m².
● Alle bovenstaande oppervlaktes (behoudens de kavel) zijn gemeten conform de NEN 2580 norm.
● Energielabel C.
● De cv-ketel van Intergas dateert van 2022 en is eigendom.
● De meterkast is voorzien van een groepenkast met installatieautomaten.
● De dertien zonnepanelen uit 2022 (eigendom) met daarbij drie omvormers en drie werkschakelaars.
● De warmtepompboiler dateert van 2022 en is eigendom
● De mooie woonkamer voorzien van een houtkachel en openslaande deuren naar de achtertuin.
● De ruime keuken in de aanbouw.
● De keurige wand- en vloerafwerking.
● De drie (slaap)kamers op de verdieping, maar ook op zolder wordt er geslapen en heeft die ruimte zijn eigen airco wandunit en een raam.
● De keuken is onder andere uitgevoerd met een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven met magnetron functie, koelkast, vriezer en een close-in boiler (15ltr.).
● De badkamer is onder andere ingericht met een douche, wastafelmeubel, radiator en een raam voor het altijd zo gewenste daglicht en natuurlijke ventilatie.
● De bijzonder goed gesitueerde achtertuin, het is er op mooie en vooral warme dagen heerlijk, vooral omdat de middag- en avondzon erop staat.
● Veel van de dagelijks gewenste voorzieningen zijn nagenoeg direct voorhanden (waaronder op loop- en fietsafstand).
● Scholen en kinderopvang tref je in de naaste omgeving.
● Het centraal station is op loop- en fietsafstand en met een auto ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit.
● Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg, het strand van Huisduinen bereik je binnen tien fietsminuten.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Tussenwoning
Bouwjaar
1954
Perceelgrootte
150 m²
Woonoppervlakte
85 m²
Inhoud
364 m³
Schuur/berging
Berging van 5m² en schuur van 11m² m²
Garage
Energielabel
C
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
CV-ketel
Intergas 2022
Zonnepanelen
13
Parkeren
Openbaar parkeren

Locatie

Het huis is ook nog eens rustig gelegen in de Zeeheldenbuurt, bij benadering tussen het Helderse stadshart, de groene zeedijk en Huisduinen, zodoende dichtbij winkels, de dagelijks gewenste voorzieningen, onder meer het centraal station, duinen en strand. Tevens tref je op loopafstand Willemsoord met zijn vele leuke restaurants, een bioscoop, enkele musea, theater “de Kampanje” en niet te vergeten ons makelaarskantoor. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van het eerdergenoemde openbaar vervoer en kunt u vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit met bijvoorbeeld een auto.