Julianaplein 81

Verkocht

Julianaplein 81

1781 HB

Den Helder

Bouwjaar

1964

Perceel

Woning

86 m²

Slaapkamers

3

Dit appartement is er een voor de trotse Jutter die zich onmiskenbaar thuis voelt als er zicht is op iconische Helderse gebouwen en locaties, maar natuurlijk ook voor de absolute Den Helder liefhebber, er is vanuit dit fijne appartement zelfs goed zicht op zee richting Texel!

Door de uitstekende indeling voelt het appartement opvallend ruim aan en door de ligging op de bovenste etage alsmede door de positie van zowel de woonkamer, de twee balkons en een van de slaapkamers die op het westen gevestigd zijn ook nog eens bijzonder daglichtvol.

Er zijn maar liefst drie slaapkamers, die aan de westkant zou bijvoorbeeld ook heel goed als eetkamer, studeerkamer of extra living ingevuld kunnen worden. Onderdelen zoals de keuken, badkamer en het toilet zijn allemaal keurig en eigentijds, evenals de vloer- en wandafwerking.

De locatie is een absolute meerwaarde, direct aan het Julianaplein waar het in aanleg zijnde stadspark begint en waaraan verschillende dagelijkse voorzieningen grenzen of op steenworpafstand gevestigd zijn, waaronder verschillende supermarkten, een slager, een bakker, winkels, (afhaal)restaurants, openbaar vervoer (het centraal station), scholen en verschillende sportaccommodaties, derhalve alles wat je mag verwachten van wonen in het hart van een middelgrote stad waar het altijd bescheiden druk is en ’s avonds opmerkelijk rustig.

Bovendien zijn de groene zeedijk en het Timorpark op loopafstand en bereikt u het strand van Huisduinen alsmede het duinengebied met ongeveer 10 fietsminuten. Ook op loop- en fietsafstand vindt je het Willemsoord complex met zijn vele leuke restaurants, een bioscoop, enkele musea, theater “de Kampanje” en niet in de laatste plaats ons gezellige makelaarskantoor. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer centraal gesitueerd ten opzichte van de andere stadsdelen en kun je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit met bijvoorbeeld auto en trein.

Voor de indeling verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de riante indeling en de goede ligging!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1964
Perceelgrootte
Woonoppervlakte
86 m²
Inhoud
Schuur/berging
9 m²
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
CV-ketel
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie