Julianastraat 68

Verkocht

Julianastraat 68

1756 TN

't Zand

Bouwjaar

1975

Perceel

141 m²

Woning

103 m²

Slaapkamers

Aangenaam gesitueerd in het opvallend actieve en sociale dorp ’t Zand staat deze leuke en frisse woning met onder meer een praktische carport, fijne living, gezellige landelijke hoogglans keuken, vier slaapkamers, nette badkamer, plenty bergruimte en goed gesitueerde achtertuin. Ondanks dat de ruimtes allemaal al heel prettig in gebruik zijn, bestaan er ook nog verschillende uitbreidingsmogelijkheden, iets dat absoluut niet noodzakelijk is, maar wel fijn als dat in de toekomst gewenst zou zijn!

Enkele andere kenmerken en bijzonderheden zijn onder anderen de rustige ligging met aan de voorkant een autovrij hofje en achter de woning is er na de achtertuin toegang tot de carport en de stenen schuur. Ook noemenswaardig is de keuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer en aanrechtblad van graniet, evenals dat de cv-ketel en thermostaat dateren van 2019, de vloer en plinten in de woonkamer zijn vernieuwd in 2020 en het dak van de woning alsook die boven de carport en schuur zelfs nog enkele weken geleden, dus ook in 2020. Kortom: Dit leuke huis is er één waar de nieuwe bewoners nog heel veel plezier aan gaan beleven!

U vindt deze woning in ‘t Zand dat een rijk (sport)verenigingsleven kent en waar verschillende gewenste voorzieningen voorhanden zijn, zoals een supermarkt, slager, warme bakker, basisscholen, kinderopvang, sportclubs en verenigingen, restaurants en een uitstekende snackbar. Landerijen, het Noord-Hollands Kanaal, een hertenkamp en een prachtige korenmolen zijn ook allemaal prettige bijkomstigheden die in en rond het dorp voorhanden zijn. Duinen, strand en zee zijn op fietsafstand te vinden in Callantsoog en Groote Keeten alsmede plaatsen als Schagen, Anna-Paulowna, Julianadorp en Den Helder eveneens nabij zijn en gemiddeld binnen 15 autominuten bereikbaar.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de aangename indeling en de goede afmetingen.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1975
Perceelgrootte
141 m²
Woonoppervlakte
103 m²
Inhoud
Schuur/berging
8 m²
Garage
Energielabel
B
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2019
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie