Kanaalweg 6

Verkocht

Kanaalweg 6

1782 GA

Den Helder

Bouwjaar

1958

Perceel

147 m²

Woning

136 m²

Slaapkamers

5

Bekend in Den Helder? Dan zal je vast in één oogopslag gezien hebben waar deze hoekwoning met garage staat, namelijk direct aan de groene zeedijk en met uitzicht richting het prachtige oude stadhuis en op het markante Nationaal Monument voor het Reddingswezen, in de Helderse volksmond het carillon genoemd. Op die briljante locatie mogen wij dit object aanbieden, zoals hierboven omschreven een hoekwoning met garage. De basis daarvan is prima, grotendeels uitgevoerd met kunststofkozijnen, maar op verschillende punten is het ook gedateerd, iets dat het juist aantrekkelijk maakt om zelf op smaak te (laten) maken.  

Een bijkomend voordeel van wonen op een centrale plek als deze is dat die u voorziet in bijna alle gewenste voorzieningen denkbaar. Waaronder in verschillende supermarkten, slagerijen, bakkerijen, winkels (afhaal)restaurants, openbaar vervoer, scholen en verschillende sportaccommodaties, derhalve alles wat u mag verwachten van wonen aan de rand van het centrum en toch gaat de bescheiden drukte van de binnenstad hier aan je voorbij.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de mogelijkheden, de uitstekende afmetingen en de garage.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1958
Perceelgrootte
147 m²
Woonoppervlakte
136 m²
Inhoud
495 m³
Schuur/berging
6 m²
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
1
CV-ketel
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie