Kastanjelaan 3

Verkocht

Kastanjelaan 3

1766 JJ

Wieringerwaard

Bouwjaar

1966

Perceel

140 m²

Woning

91 m²

Slaapkamers

3

Dit is een mooie kans als je centraal in de Kop van Noord-Holland en toch landelijk wil wonen in een verzorgd huis met knappe kunststof kozijnen, gezellige living voorzien van sfeervolle houtkachel, met complete trendy en toch tijdloze keuken en fijne badkamer, ingericht met onder andere een lekkere douche, ligbad en toilet. Ook opvallend is de riante bijkeuken, het moderne toilet met fonteintje, de drie slaapkamers en wasruimte op de etage, de bergruimte op zolder en berging en niet in de laatste plaats de goed gesitueerde achtertuin met overkapping!

Je vindt het huis in het rustieke Wieringerwaard, dichtbij Anna Paulowna, Schagen en Den Helder.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de fijne indeling, de praktische ruimtes en de daarbij behorende mogelijkheden!

Interesse? Probeer snel een bezichtiging in te plannen!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1966
Perceelgrootte
140 m²
Woonoppervlakte
91 m²
Inhoud
333 m³
Schuur/berging
7 m²
Garage
Energielabel
C
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2014
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie