Coltof Makelaardij &
 Partners

Kerkgracht 40

Verkocht

Kerkgracht 40

1782 GK

Den Helder

Bouwjaar

1905

Perceel

180 m²

Woning

143 m²

Slaapkamers

3

Als je op zoek bent naar een grachtenpand met garage dat de wow-factor heeft, dan moet je op deze geliefde locatie zeker de sfeer komen proeven! Opvallend aan het geheel is dat het overal even riant en daglichtvol is, de aanbouw van 2015 is daarop geen uitzondering, maar een fantastische aanvulling. De garage is natuurlijk ook top én dat je desgewenst met een eenvoudige ingreep op de bovenste etage een vierde slaapkamer kan creëren maakt dit leuke object met goed gesitueerde en diepe achtertuin tot eentje die bijzonder aantrekkelijk is!

Een bijkomend voordeel van wonen op zo’n centrale plek is dat deze je voorziet in bijna alle gewenste voorzieningen denkbaar, waaronder verschillende supermarkten, slagerijen, bakkerijen, winkels (afhaal)restaurants, openbaar vervoer, scholen en verschillende sportaccommodaties, derhalve alles wat je mag verwachten van wonen aan de rand van het centrum en toch gaat de bescheiden drukte van de binnenstad hier aan je voorbij.

Aan de Kerkgracht woon je dus rustig met om de hoek het nieuwe stadspark in ontwikkeling. Aan de overkant is er de groene zeedijk, het strand van Huisduinen bereik je met ongeveer 10 fietsminuten. Naast de eerdergenoemde faciliteiten in het stadshart met al zijn winkels en dagelijkse voorzieningen is er ook nog Willemsoord met zijn vele leuke restaurants, een bioscoop, enkele musea, theater “de Kampanje” en niet te vergeten ons makelaarskantoor.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de riante indeling, de living, de keuken, de aanbouw, de garage en op de eventuele mogelijkheid tot vier slaapkamers.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1905
Perceelgrootte
180 m²
Woonoppervlakte
143 m²
Inhoud
478 m³
Schuur/berging
Garage
18
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2004
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie