Coltof Makelaardij &
 Partners

Klaas Duitstraat 52

Verkocht

Klaas Duitstraat 52

1782 VR

Den Helder

Bouwjaar

2001

Perceel

Woning

101 m²

Slaapkamers

3

Bijzonder zeldzaam! Dat zijn dit soort jonge appartementen met energielabel A+, gelegen in een knap complex uit 2001 met onder andere lift en separate privé garage. De indeling vinden wij perfect, omdat je naast een opvallend daglichtvolle living, maar liefst drie (slaap)kamers hebt, waarvan de hoofdslaapkamer de badkamer en-suite heeft alsook toegang tot het balkon. De badkamer en keuken zijn net als de overige uitvoering en afwerking keurig netjes en praktisch in gebruik.

Het appartement ligt niet alleen goed gesitueerd in het gebouw, maar ook staat het complex in een opvallend groene omgeving, op steenworp afstand van de karakteristieke Helderse Zeedijk. Wanneer je rust zoekt blijf je in of rond het appartement, in de naaste (natuurrijke) omgeving kun je onder anderen heerlijk wandelen, fietsen en sporten. Wanneer je wil winkelen of bijvoorbeeld gezellig uiteten, dan haal je ook voordeel uit deze fantastische locatie, dit ten opzichte van het stadshart, Willemsoord en niet in de laatste plaats Huisduinen met zijn prachtige strand.

Kortom: Wilt u dit aantrekkelijke appartement mét garage komen bezichtigen, dan vernemen wij dat graag van u. Met alle plezier geven wij u een complete rondleiding.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens extra op de prettige indeling.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
2001
Perceelgrootte
Woonoppervlakte
101 m²
Inhoud
Schuur/berging
Garage
17
Energielabel
A+
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2018
Zonnepanelen
Parkeren
Ja, garage

Locatie