Koningin Julianalaan 8

Verkocht

Koningin Julianalaan 8

1774 AX

Slootdorp

Bouwjaar

1938

Perceel

582 m²

Woning

141 m²

Slaapkamers

4

Deze onmiskenbare jaren-30 drie-onder-een-kap-hoekwoning met garage is bijzonder riant en beschikt over een opvallend grote kavel en achtertuin (582m²). Het is een super gaaf huis voor sfeerzoekers die weg zijn van authentieke details en de kenmerkende jaren dertig sfeer, voor hen is dit mogelijk een buitenkans!

Degene die dit object gaat kopen moet er wel rekening mee houden dat op verschillende aspecten die betrekking hebben op het huis en toebehoren vernieuwing, afwerken en voor sommige onderdelen verbeteren van toepassing zijn, dit vooral om het zeer potentievolle huis de aankomende drie decennia in te loodsen, het object is vrijwel iedere gezonde investering en dus de uitdaging waard!

Als basis heeft het al een mooie voorgevel, zelfs daarin zitten kleine details verweven.
De begane grond bestaat op dit moment uit een voor de bouwtijd traditionele indeling waarin onder andere zowel de woonkamer als de serre/tuinkamer van elkaar gescheiden kunnen worden middels originele en-suitedeuren, mooie elementen lijkt ons om intact te laten. En wat zien wij nog meer? Klassieke inbouwkasten, een schouw met daarvoor een kachel, centrale verwarming, glas-in-lood, goede zichtlijnen naar bijvoorbeeld de achtertuin, paneeldeuren, wastafels en niet in de laatste plaats de bijpassende daken en goten, het is allemaal een robuust ogend geheel.

Op de eerste etage zijn er heden vier kamers, doorgaans zal daarvan er een worden verbouwd tot badkamer. Middels een vaste trap op de overloop is de zolder bereikbaar, eveneens is dat een ruimte die verschillende kansen biedt.

De achtertuin is geweldig en groen en biedt talrijke mogelijkheden, ruimte is er in ieder geval zat! De oprit en de garage zijn meer dan praktisch en maken het toekomstperspectief compleet.

Voor de indeling verwijzen wij vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden, bestudeer deze aandachtig, er komen daardoor vaak goede ideeën bovendrijven!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1938
Perceelgrootte
582 m²
Woonoppervlakte
141 m²
Inhoud
Schuur/berging
10 m²
Garage
17
Energielabel
Aantal kamers
1
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2019
Zonnepanelen
Parkeren
In garage

Locatie