Krugerstraat 121

Verkocht

Krugerstraat 121

1782 EN

Den Helder

Bouwjaar

1904

Perceel

83 m²

Woning

85 m²

Slaapkamers

2

Deze opvallend keurige woning met knappe gevels, heeft een gezellige woonkamer met daarin plenty ruimte voor de zit/tv-hoek en eetkameropstelling, de basis van de begane grondvloeren zijn heel plezierig al van beton of steen. Na de living volgt er de keuken, een toilet en badkamer, allemaal even netjes! Vanuit de keuken is er toegang tot de achtertuin, waarvandaan er toegang is tot een stenen berging, steeg en middels een trap ook tot een geweldig dakterras die eveneens binnendoor bereikbaar is. Bovendien zijn er op de etage twee uitstekende slaapkamers en een inbouwkast, allemaal heel aangenaam en praktisch! Desgewenst kan er middels een eenvoudige ingreep, namelijk door het plaatsen van een tussenwandje een derde slaapkamer worden gecreëerd.

De locatie is een meerwaarde, dichtbij de zeedijk, stadsgroen, het Timorpark, het stadspark in aanleg, maar ook het strand van Huisduinen alsmede het duinengebied bereikt u ontspannen binnen 10 fietsminuten.

Een bijkomend voordeel van wonen op een dergelijk centrale plek is dat deze u voorziet in bijna alle gewenste voorzieningen denkbaar, waaronder verschillende supermarkten, slagerijen, bakkerijen, winkels (afhaal)restaurants, openbaar vervoer, scholen en verschillende sportaccommodaties, derhalve alles wat u mag verwachten van wonen aan de rand van het centrum en toch gaat de bescheiden drukte van de Helderse binnenstad hier aan u voorbij.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de fijne indeling en de mogelijkheden!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1904
Perceelgrootte
83 m²
Woonoppervlakte
85 m²
Inhoud
Schuur/berging
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2014
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie