Krugerstraat 134-136

Verkocht

Krugerstraat 134-136

1782 ES

Den Helder

Bouwjaar

1926

Perceel

93 m²

Woning

139 m²

Slaapkamers

5

Als je twee karaktervolle huizen samenvoegt, dan krijg je dit statige en bijzondere herenhuis met maar liefst 139m² woonoppervlakte!

Het huis is in beginsel niet alleen maar royaal, maar ook heel goed ingedeeld en is daarbij interessant voor verschillende woningzoekers, waaronder voor degene die bovengemiddeld woonruimte zoeken, of bijvoorbeeld voor die met een (toekomstig) groot gezin of voor die regelmatig vrienden en familie te logeren krijgen. Het heeft onder meer een ruime entree/hal, riante living met moderne open keuken, maar liefst vijf slaapkamers, een wasruimte op de tweede etage, een pal op het zuiden gesitueerde stadstuin, een fijne berging van twaalf vierkante meter en het beschikt over tien zonnepanelen.

Andere noemenswaardige kenmerken zijn; de authentieke voorgevel, de raampartijen, de hoge plafonds, de strak gestucte wanden en plafonds, dat de volledige basis van de begane grond uit een betonnen/stenenvloer bestaat, de nette vloerafwerking, de moderne keuken, de badkamer op de etage met onder andere douche, ligbad en toilet, de indrukwekkende en goed te belopen trappen met bijpassende leuningen en trapspijlen, de inbouwkasten en de verschillende originele en sfeervolle elementen. Kortom: Een compleet en lekker ruim huis dat in alle vertrekken toch knus aanvoelt!

En nu de facelift van het Helderse stadshart met grote sprongen prachtig zichtbaar wordt kunnen wij wel stellen dat wonen aan de rand van het centrum behoorlijk populair geworden is. Vele gewenste voorzieningen zijn zoals je in een centrum van een middelgrote stad mag verwachten binnen handbereik, zoals supermarkten, scholen, sportclubs, een bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand, zee en de groene zeedijk zijn natuurlijk dichtbij. Het prachtige theater “de Kampanje” vindt je op het Willemsoord complex dat eveneens op loop- en fietsafstand te vinden is, net als o.a. de restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea die je daar kan vinden. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de fijne indeling en de ruimtes die er zijn op de eerste en tweede etage van dit superleuke huis!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1926
Perceelgrootte
93 m²
Woonoppervlakte
139 m²
Inhoud
Schuur/berging
12 m²
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2008
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie