Krugerstraat 57

Verkocht

Krugerstraat 57

1782 EM

Den Helder

Bouwjaar

1928

Perceel

128 m²

Woning

100 m²

Slaapkamers

3

Deze keurige erkerwoning met op de begane grond als basis een betonvloer heeft een knappe living met daarin plenty ruimte voor het gezellig opstellen van de eet- en zithoek, de keuken is fris alsook tijdloos en voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en vriezer. Na de keuken volgt de efficiënte bijkeuken, daarna volgt de inpandige schuur en door onder anderen twee dakkapellen zijn er op de etage drie goede slaapkamers en een badkamer met douche, wastafelmeubel, spiegelkast, designradiator, toilet en raam voor het altijd zo gewenste daglicht en ventilatie gecreëerd. Bovenop de etage is er zelfs nog een geïsoleerde vliering en op het dak liggen 6 zonnepanelen, zodoende is het heel fijn in gebruik allemaal!

De buitenruimte achter de woning is best ruim, dat komt mede omdat het geheel staat op een kavel van maar liefst 128m² eigen grond. Het is knap bestraat en gezellig aangelegd, ligt gunstig en beschut gesitueerd en is via een steeg naast de woning ook achterom goed bereikbaar.

De locatie is een meerwaarde, dichtbij de zeedijk, stadsgroen, het Timorpark, het stadspark in aanleg, maar ook het strand van Huisduinen alsmede het duinengebied bereikt u ontspannen binnen 10 fietsminuten.

Een bijkomend voordeel van wonen op een dergelijk centrale plek is dat deze u voorziet in bijna alle gewenste voorzieningen denkbaar, waaronder verschillende supermarkten, slagerijen, bakkerijen, winkels (afhaal)restaurants, openbaar vervoer, scholen en verschillende sportaccommodaties, derhalve alles wat u mag verwachten van wonen aan de rand van het centrum en toch gaat de bescheiden drukte van de Helderse binnenstad hier aan u voorbij.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de fijne indeling en de mogelijkheden!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1928
Perceelgrootte
128 m²
Woonoppervlakte
100 m²
Inhoud
Schuur/berging
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2004
Zonnepanelen
6
Parkeren

Locatie