Kruiszwin 2371

Verkocht

Kruiszwin 2371

1788 LZ

Julianadorp

Bouwjaar

1984

Perceel

138 m²

Woning

100 m²

Slaapkamers

4

In dit fijne huis vindt u door het in 2010 geplaatste kunststof schuifpui en een doorlopend raam in eveneens een kunststof kozijn een bijzonder daglichtvolle living waarin plenty ruimte is voor het gezellig opstellen van de zit- en eethoek en waarin een complete open keuken staat voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven met magnetronfunctie, koelkast (no frost) en vriezer. De badkamer ligt vanzelfsprekend op de eerste etage, deze is modern en voorzien van een douche met glazendeur, wastafelmeubel met spiegel, toilet, designradiator en van een raam voor het altijd zo gewenste daglicht en natuurlijke ventilatie. Er zijn maar liefst vier prettige slaapkamers, waarvan er één op de zolder te vinden is. Net als de inpandige berging, de hoogwaardige schuur in de achtertuin en de parkeerplaats voor de woning lijkt ons het geheel allemaal heel praktisch en plezierig in gebruik! Interesse? Neem dan snel contact op via onze website of bijvoorbeeld via Funda!

Het huis is ook nog eens heel aangenaam gesitueerd, veel van de dagelijks gewenste voorzieningen liggen vanaf deze (kind)vriendelijke locatie namelijk binnen handbereik, zoals winkelcentrum Dorperweerth en winkelcentrum de Riepel, waar u net als in verschillende winkels in de oude dorpskern terecht kan voor de dagelijkse benodigdheden. In het dorp zijn er ook verschillende basisscholen, het Junior College, kinderopvang, sportclubs en restaurants. Én laten wij niet de bijzondere natuurlijke elementen vergeten, zoals het duinengebied, strand, zee en de landerijen, allemaal aspecten die uitstekend tot hun recht komen op een locatie die al decennia in de top drie staat van Nederlandse gemeenten met de meeste zonuren! Binnen gemiddeld 15 autominuten bereikt u eveneens plaatsen als Den Helder, Schagen en Callantsoog.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de uitstekende indeling en de goede afmetingen.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1984
Perceelgrootte
138 m²
Woonoppervlakte
100 m²
Inhoud
Schuur/berging
14 m²
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2007
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie