Coltof Makelaardij &
 Partners

Landbouwstraat 362

Verkocht

Landbouwstraat 362

1787 AT

Julianadorp

Bouwjaar

1997

Perceel

0 m²

Woning

83 m²

Slaapkamers

2

In het fraaie Residence Buitenveld vindt u dit buitengewoon gunstig op de vierde etage gesitueerde appartement met fantastisch uitzicht en zichtlijnen dat het beste van verschillende werelden heeft. Het gevoel is er opvallend vrij en privacyvol, mede door de ligging en de hoogte waarop het gelegen is én tegelijk voelt het er ook veilig en beschermend. De indeling met onder andere een fijne woonkamer en open keuken, twee slaapkamers, royale badkamer en-suite en een plezierig op de zon gevestigd beschut balkon maken dit comfortabele en sfeervolle appartement compleet. Het is ook nog eens eenvoudig op eigen smaak te maken en er behoort nog een zeer praktische bergruimte op de begane grond bij.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de riante slaapkamer met badkamer en-suite en het perfect gesitueerde balkon!

Bijzonderheden:

 • De berging, gelegen in het souterrain meet circa 7m².
 • Het balkon is uitstekend op het zuiden gelegen.
 • De Intergas cv-ketel dateert van 2017.
 • De meterkast is voorzien van een groepenkast met installatieautomaten.
 • De VvE-bijdrage is heden (2022) ongeveer € 214,- per maand.
 • Het betreft een actieve VvE die professioneel beheerd wordt door Mulder Vastgoed Management.
 • Door de ligging op de vierde etage is het bijzonder daglichtvol en beschik je over een inspirerend uitzicht over de (bollen)velden.
 • U kunt het gebouw betreden via de hoofdingang, keurig middels een elektrische schuifdeur die ook vanuit het appartement geopend kan worden na contact via een telefooninstallatie. Vanuit het gedeelte waar zich ook de brievenbussen bevinden kunt u zich begeven naar de vierde etage door gebruik te maken van het trappenhuis of de lift.
 • De keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, oven en onder andere een koelkast.
 • De ruime badkamer is ingericht met een douche, wastafelmeubel met spiegel en verlichting, een toilet en voorzien van mechanische ventilatie.
 • De twee uitstekende slaapkamers, waarvan één direct toegang heeft tot de badkamer en-suite en het balkon.
 • Goede parkeermogelijkheden zijn er in de directe omgeving.
 • Vele gewenste voorzieningen liggen vanaf deze locatie binnen loopafstand, duinen, strand en zee zijn hier natuurlijk ook nooit ver weg!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Appartement
Bouwjaar
1997
Perceelgrootte
0 m²
Woonoppervlakte
83 m²
Inhoud
274 m³
Schuur/berging
7 m²
Garage
Energielabel
A
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2017, Intergas
Zonnepanelen
Parkeren
Openbaar parkeren

Locatie

Residence Buitenveld staat op loopafstand van de verschillende winkels en bijvoorbeeld de restaurants in de oude dorpskern, maar ook van winkelcentrum de Riepel. U kunt daar, net als in winkelcentrum Dorperweerth terecht voor nagenoeg alle dagelijkse benodigdheden. Er zijn verschillende supermarkten, slagers, bakkers, visspeciaalzaken, een groenteboer en nog heel veel meer fijne zaken en winkels! Sportclubs en verenigingen zijn ook dichtbij én laten wij niet de bijzondere natuurlijke elementen vergeten, waaronder het duinengebied, strand, zee en de landerijen waarover u voor een deel vanuit het appartement over uitkijkt. Een fijne en inspirerende omgeving vinden wij!