Langeweg 31

Verkocht

Langeweg 31

1774 AJ

Slootdorp

Bouwjaar

1970

Perceel

217 m²

Woning

142 m²

Slaapkamers

5

Dit is echt een superleuk, verrassend, royaal, fijn ingedeeld, gezellig en fris huis, je wordt er gewoon vrolijk van! De uitbouw met daarin openslaande tuindeuren en een lichtstraat zorgt voor lekker veel daglicht en daarbij ook voor extra ruimte en inrichtingsmogelijkheden in de living. De Siematic keuken is duurzaam en voorzien van de benodigde basisapparatuur en na de keuken volgt middels een hippe schuifdeur de bijkeuken voorzien van de benodigde aansluitpunten, dakvenster en loopdeur, heel ruim en praktisch allemaal!

Op de etage zijn er maar liefst vier goede slaapkamers, waarvan een zelfs met toegang tot een balkon. Op dezelfde verdieping bevindt zich ook de badkamer die onder andere met een wastafelmeubel, spiegelkast en een royale doucheruimte met daarvoor een glazenschuifdeur is ingericht. Op de overloop is er via een vaste trap toegang tot de zolder welke in 2018 is voorzien van een groot dakkapel, hierdoor is het een volwaardige (slaap)kamer geworden met een inloopkast in de indeling verwerkt.

Maar niet alleen het huis is verbluffend riant, ook de buitenruimte is dat! Aan de voorkant is er al een nette voortuin, aan de achterkant tref je een behoorlijk diepe achtertuin met daarin plenty plek voor terrassen en daarbij zoals heden bijvoorbeeld voor een trampoline en een speeltoestel. Vanuit de achtertuin is er ook toegang tot de ruime schuur die ook een achteruitgang middels een dubbele deur heeft, iets dat natuurlijk heel handig kan zijn.

Je bevindt je hier daadwerkelijk aan de buitenrand van het dorp, een typisch landelijke omgeving, waarbij Slootdorp gemoedelijk middenin de Wieringermeer ligt, centraal gesitueerd ten opzichte van onder andere Wieringerwerf en Middenmeer, maar door de goede ligging ook nabij de A7 en andere uitvalswegen, hierdoor zijn ook plaatsen als Hoorn, Schagen, Den Helder, Heerhugowaard en Alkmaar goed bereikbaar. In het dorpje zelf zijn er verschillende basisvoorzieningen, waaronder een buurtsuper, peuterschool, basisschool, kinderopvang alsook er een actief (sport)verenigingsleven is.

Voor de opmerkelijk ruime indeling van woning en schuur verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden. Om een indruk te krijgen van hoe diep de tuin is adviseren wij de foto’s en wellicht Google Earth goed te bekijken.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1970
Perceelgrootte
217 m²
Woonoppervlakte
142 m²
Inhoud
Schuur/berging
18 m²
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2019
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie