Loodsgracht 15

Loodsgracht 15

1781 KL

Den Helder

Bouwjaar

1900

Perceel

192 m²

Woning

145 m²

Slaapkamers

4

Dit prachtige herenhuis met garage staat aan de Loodsgracht te Den Helder en is naar wens van de verkoper verkocht zonder dat deze gepubliceerd is.

Wilt u bijvoorbeeld geen drukte aan de deur en ontspannen, maar toch succesvol verkopen, maak dan ook gebruik van onze diensten en uitstekende netwerk, want daardoor heeft dit object niet eerder het internet gehaald.

Een waardebepaling en advies is altijd gratis en kunt u vrijblijvend aanvragen via bijvoorbeeld 0223-200.005.

Waarom dit object toch op internet?
Om onder andere de Funda-statistieken up to date te houden, delen wij deze informatie.

Wanneer u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op, of kom naar ons sfeervolle kantoor op Willemsoords 52D te Den Helder, daar bent u natuurlijk ook vrijblijvend van harte welkom. Thee, koffie, een cola, een koud watertje of bijvoorbeeld een lekkere cappuccino of latte macchiato staan klaar of maken wij namelijk graag voor u!

Neem ook eens kennis van onze unieke, full service en heldere aanpak.

  • Wij werken daadwerkelijk op no cure no pay-basis, u betaalt niets vooraf (wij rekenen dus geen opstartkosten).
  •  Wij hanteren als een van de weinige makelaars openbare tarieven, namelijk:

€ 2.250,- (all-inclusive) voor verkopen tot € 200.000,-

€ 2.450,- (all-inclusive) voor verkopen tussen € 200.000,- & € 300.000,-

€ 2.750,- (all-inclusive) voor verkopen tussen € 300.000,- & € 400.000,-

 € 3.250,- (all-inclusive) voor verkopen tussen € 400.000,- & € 700.000,-

Wanneer verwacht wordt dat het verkoopresultaat boven de € 700.000,- uitkomt, dan maken wij voor u graag een verrassende offerte op maat.

Bovengenoemde kosten zijn inclusief alle hieronder genoemde services:

  •  Bij verkoop via ons zijn wij kosteloos uw aankoopmakelaar (u bespaart daarmee al direct € 1.250,- of meer);
  • U betaalt niets extra voor het maken van een fotoreportage, die professioneel gemaakt wordt door onze fotografe Gaby Bakker en ook niet voor het laten opmaken van plattegronden en een NEN-meetrapport;
  • Wij plaatsen de woning zonder bijkomende kosten op onder andere Funda (alle foto’s);
  • Het plaatsen van borden en eventueel ander reclamemateriaal is voor onze rekening;
  • U betaalt bij ons niet voor het maken van een brochure en voor advertenties in gedrukte media;
  • Wij zijn actief op social media, de advertentiekosten die wij daar maken nemen wij ook voor onze rekening;
  • Wij zijn opvallend actief op social media, waaronder op Facebook. Daar hebben wij enorm bereik en behalen daarmee bovendien de gewenste resultaten;
  • Bij ons dus geen enkele verrassing achteraf. Zo betaalt u ook niet per bezichtiging, derhalve alleen het all-inclusive tarief hierboven als uw woning of ander onroerend goed object door de betreffende notaris is overgedragen.

Tip: Bekijk eens onze referenties op onder andere Funda, waar onze werkwijze vooral als onderscheidend, nuchter en persoonlijk omschreven wordt en voor service en begeleiding gewaardeerd met een 9,8.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Herenhuis
Bouwjaar
1900
Perceelgrootte
192 m²
Woonoppervlakte
145 m²
Inhoud
528 m³
Schuur/berging
– m²
Garage
30
Energielabel
B
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1 op de eerste verdieping
CV-ketel
Remeha 2020
Zonnepanelen
ja
Parkeren
Openbaar parkeren

Locatie

De locatie is ook nog eens een meerwaarde, namelijk aan het eerste gedeelte van de rustige Loodsgracht, met om de hoek het nieuwe stadspark in ontwikkeling en de groene zeedijk. Vanuit de woning is er uitzicht over het water van de brede gracht en zowel het stadshart met al zijn winkels, dagelijkse voorzieningen en niet in de laatste plaats Willemsoord met zijn vele leuke restaurants, een bioscoop, enkele musea, theater “de Kampanje” en niet te vergeten ons makelaarskantoor vindt u op loopafstand. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en kunt u vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit.