Coltof Makelaardij &
 Partners

Loodsgracht 5

Verkocht

Loodsgracht 5

1781 KL

Den Helder

Bouwjaar

1910

Perceel

149 m²

Woning

140 m²

Slaapkamers

Zonder te overdrijven; dit is een kans uit duizenden! Het indrukwekkende grachtenpand begint bij de buitengewoon charmante gevel, vol details. Daarna volgt de beleving met een imposante entree en hal met aansluitend de keuken en tot een opvallend royale en bijzonder sfeervolle woonkamer, fraai in tweeën verdeeld, met aan de achterkant openslaande deuren die uitkomen op een strakke diepe tuin. Eveneens in het oog springend zijn de vijf slaapkamers, de twee badkamers en het praktische toilet op de etage.

Kortom: In dit herenhuis aan de gracht, dat dateert van begin 1900 en in de afgelopen twee jaar met oog voor detail en professioneel is gerenoveerd zijn talrijke authentieke bijzonderheden bewaard gebleven, is ruimte het sleutelwoord en de locatie een meerwaarde!

De ligging is aangenaam, namelijk aan het eerste gedeelte van de rustige Loodsgracht, met om de hoek het nieuwe stadspark in ontwikkeling en de groene zeedijk aan de overkant. Vanuit het huis is er zicht over het water van de gracht en zowel het stadshart met al zijn winkels, dagelijkse voorzieningen en niet in de laatste plaats Willemsoord met zijn vele leuke restaurants, een bioscoop, enkele musea, theater “de Kampanje” en niet te vergeten ons makelaarskantoor vindt u op loopafstand. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en kunt u vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de fantastische indeling en de uitstekende afmetingen.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1910
Perceelgrootte
149 m²
Woonoppervlakte
140 m²
Inhoud
516 m³
Schuur/berging
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
Aantal badkamers
1
CV-ketel
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie