Louisehof 40

Verkocht

Louisehof 40

1781 RR

Den Helder

Bouwjaar

2008

Perceel

Woning

90 m²

Slaapkamers

2

Deze jonge, hippe, frisse en speelse woning uit 2008 is écht superleuk, rustig gesitueerd en ook nog eens dichtbij het steeds mooier wordende stadshart en Willemsoord, een heel interessante buitenkans vinden wij!

Grenzend aan het centrum en op wandel- en fietsafstand van o.a. de dijk en het strand vindt je dit hele fijne huis waar je gewoon vrolijk van wordt. Opvallende kenmerken zijn o.a. de jonge basis, het huis is namelijk in 2008 nieuw geleverd, de speelse indeling is noemenswaardig, je komt namelijk op de begane grond binnen, hebt daar ook een knappe berging en woont boven, de ruime en toch gezellige woonkamer is afgewerkt met een warme houten vloer en voorzien van openslaande deuren naar het terras en is daardoor eveneens opvallend, net als de complete en moderne keuken, zowel als het dakterras voorzien van composiet vlonderplanken, evenzo de twee uitstekende slaapkamers en niet onbelangrijk; de luxe badkamer van begin 2019 die ook op de etage is gesitueerd.

De locatie is zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van het stadshart en u bent ook zomaar in stadsdeel de Schooten of moeiteloos “de stad” uit. Nagenoeg alle gewenste voorzieningen zijn binnen handbereik, zoals supermarkten, scholen, sportclubs, gezellige restaurants, maar ook het centraal station is op loopafstand. Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg, kortom: Het is een fantastische stad om in te wonen!

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de fijne, speelse, ruime en doordachte indeling en de interessante mogelijkheden daarin!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
2008
Perceelgrootte
Woonoppervlakte
90 m²
Inhoud
Schuur/berging
Garage
Energielabel
A
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2008
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie