M.H. Trompstraat 14

Verkocht

M.H. Trompstraat 14

1782 PW

Den Helder

Bouwjaar

1910

Perceel

79 m²

Woning

71 m²

Slaapkamers

2

Dit sfeervolle huis met zijn authentieke voorgevel is simpelweg keurig verzorgd, maar vooral ook gezellig warm en sfeervol! In de living is genoeg plaats voor het ruim en gezellig opstellen van de zit/tv-hoek en eettafelopstelling, dat de keuken en badkamer allemaal even netjes en tijdloos zijn, maakt het betrekken van dit leuke huis alleen nog maar makkelijker en interessanter! Bovendien zijn er op de etage twee prima slaapkamers en is er een knappe achtertuin met daarvandaan toegang tot een berging en steeg. Kortom er zijn verschillende pluspunten te benoemen die aangenaam en praktisch aan deze woning zijn, dat de basis van de begane grondvloeren al van beton/steen zijn is daarop ook nog eens een heel plezierige aanvulling!

De locatie is al leuk, maar het is door de facelift die het Helderse stadshart op dit moment doormaakt een topplekje in wording! De transformatie van het Helderse stadshart wordt namelijk met grote sprongen prachtig zichtbaar en nu er aan het eind van de straat een stadspark verreist, kunnen wij wel stellen dat wonen in dit authentieke en autoluwe straatje aan de rand van het centrum behoorlijk populair geworden is.

Een ander voordeel van wonen op zo’n centrale plek is dat deze voorziet in bijna alle gewenste voorzieningen denkbaar, waaronder verschillende supermarkten, slagerijen, bakkerijen, winkels (afhaal)restaurants, openbaar vervoer, scholen en verschillende sportaccommodaties, derhalve alles wat u mag verwachten van wonen aan de rand van het centrum in een middelgrote stad! Op de groene zeedijk staat u binnen enkele minuten lopen, het strand van Huisduinen bereikt u met zo’n tien minuten fietsen.

Voor de indeling verwijzen wij vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden, deze vertellen meer over de ruimtes, afmetingen alsook over de indeling en de daartoe behorende mogelijkheden.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1910
Perceelgrootte
79 m²
Woonoppervlakte
71 m²
Inhoud
Schuur/berging
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2019
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie