M.H. Trompstraat 8

Verkocht

M.H. Trompstraat 8

1782 PW

Den Helder

Bouwjaar

1896

Perceel

82 m²

Woning

88 m²

Slaapkamers

3

Dit is weer een juweeltje voor zoekers in deze categorie, een heel aantrekkelijke mogelijkheid vinden wij zelf. En wel omdat de riante woonkamer bijzonder is door de verschillende hoeken die erin zitten, door de openslaande tuindeuren daar, de hoge ramen, het stucwerk en de witte open trap, gezellig! De keuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en oven past ook helemaal in het plaatje, net als de moderne badkamer die ingericht is met een inloopdouche voorzien van regen- en handdouche en glazenscherm, wastafelmeubel, badkamerspiegel, toilet en raam voor het altijd zo gewenste daglicht en ventilatie. De voor- en achtergevel zijn ook een keer recht opgetrokken, hierdoor konden er drie goede slaapkamers op de etage ingedeeld worden. De buitenruimte is ook nog eens heel fijn, hier zie je jezelf toch zitten?

De locatie is al leuk, maar het is door de facelift die het Helderse stadshart op dit moment doormaakt alleen maar gewilder geworden! De transformatie van het Helderse stadshart wordt namelijk met grote sprongen prachtig zichtbaar en nu er aan het eind van de straat een stadspark wordt aangelegd, kunnen wij wel stellen dat wonen in dit authentieke straatje en aan de rand van het centrum behoorlijk populair geworden is!

Een ander voordeel van wonen op zo’n centrale plek is dat deze u voorziet in bijna alle gewenste voorzieningen denkbaar, waaronder verschillende supermarkten, slagerijen, bakkerijen, winkels (afhaal)restaurants, openbaar vervoer, scholen en verschillende sportaccommodaties, derhalve alles wat u mag verwachten van wonen aan de rand van het centrum! Op de groene zeedijk staat u binnen enkele minuten lopen, het strand van Huisduinen bereikt u al binnen 10 minuten fietsen.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de uitstekende indeling en de goede afmetingen.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1896
Perceelgrootte
82 m²
Woonoppervlakte
88 m²
Inhoud
Schuur/berging
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2017
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie