M.H. Trompstraat 12

Verkocht

M.H. Trompstraat 12

1782 PW

Den Helder

Bouwjaar

1896

Perceel

83 m²

Woning

79 m²

Slaapkamers

3

Oooh wat leuk is deze! Dat is zomaar een uitspraak die wij verwachten als je de foto’s hebt gezien van dit vrolijke huis. Een opsomming aan pluspunten begint bij de knappe voorgevel, daarna dat er in de living meer dan genoeg plaats is voor het ruim en gezellig opstellen van de zit/tv-hoek en eettafelopstelling, dat onderdelen zoals de keuken en badkamer allemaal even netjes en tijdloos zijn, dat de woonkamer geleidelijk over gaat in de riante keuken, waarvandaan middels openslaande tuindeuren toegang is tot de achtertuin met daaropvolgend toegang tot een berging en steeg.

Bovendien zijn er op de etage drie prima slaapkamers en is daar op de overloop plaats om bijvoorbeeld een inbouwkast te creëren. Kortom er zijn talrijke pluspunten te benoemen die aangenaam en praktisch zijn aan deze woning, dat de basis van de begane grondvloeren al van beton en steen zijn is daarop ook nog eens een heel plezierige aanvulling!

En nu de facelift van het Helderse stadshart met grote sprongen prachtig zichtbaar wordt, kunnen wij wel stellen dat wonen in een gezellig en autovrij straatje zoals deze, prettig en rustig gelegen aan de rand van het centrum behoorlijk populair geworden is. Vele gewenste voorzieningen zijn, dit zoals je in een stadshart mag verwachten binnen handbereik, waaronder supermarkten, scholen, sportclubs, de bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand, zee en de groene zeedijk zijn natuurlijk nabij! Het prachtige theater “de Kampanje” vindt u op het Willemsoord complex dat eveneens op loop- en fietsafstand te vinden is, net als o.a. de restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea die je daar kan vinden. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de uitstekende indeling en de goede afmetingen.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1896
Perceelgrootte
83 m²
Woonoppervlakte
79 m²
Inhoud
Schuur/berging
8 m²
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2020
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie