Coltof Makelaardij &
 Partners

Malzwin 2212

Verkocht

Malzwin 2212

1788 XJ

Julianadorp

Bouwjaar

2000

Perceel

520 m²

Woning

156 m²

Slaapkamers

3

Dit familiehuis heeft ‘echt’ de wow-factor! Het is in een betere conditie dan nieuwstaat, kent een hoge kwaliteit van afwerking en gebruikte materialen en straalt daardoor aan alle kanten rust uit, heel belangrijk in deze tijd! De woning is namelijk ons toevluchtsoord geworden uit de dagelijkse hectiek, daarom is een inrichting, zowel binnen als buiten die in balans is onmisbaar. We laden ons namelijk op in een vertrouwde omgeving waarin we ons goed voelen, iets dat zonder meer gevonden wordt in- en rondom deze fantastische en sfeervolle vrijstaande luxewoning met geïsoleerde garage die staat op maar liefst 520m² eigen grond.

De woning is de afgelopen jaren ook nog eens hoogwaardig gemoderniseerd, waaronder de keuken die mede voorzien is van een fornuis van Smeg met gaskookplaat en oven, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en vriezer. Er is gestuct, er is een prachtige grote tegel gelegd (met daaronder vloerverwarming 2019), de kozijnen zijn inpandig door een ambachtelijke timmerman verfraaid, er zijn 14 zonnepanelen aangebracht (2019), Er zijn nieuwe deuren geplaatst, er is in juli 2020 professioneel geschilderd, kortom: Er staat een heel knap huis dat u zelf zou moeten beleven!

Aan de voorkant van het huis is er de naast de voortuin een oprit- met parkeerplaats die u opkomt middels de elektrisch bedienbare poort. Opvolgend is daarvandaan toegang tot de garage en de entree tot de woning.

De voor- en achtertuin zijn buitengewoon fraai en onderhoudsarm aangelegd, waarbij er doordacht gebruik is gemaakt van bijpassende bestrating, vlonderhout, grind, divers groen en houten palen. Verder bijzonderheden aan de tuin zijn onder meer de aangebrachte verlichting, de buitenkraan, elektrapunten en niet in de laatste plaats het tuinhuis met gezellige overkapping.

De wijk Malzwin is geliefd, ruim van opzet alsook rustig, de woning is daarin voortreffelijk gesitueerd op een hoekkavel. Veel van de dagelijks gewenste voorzieningen liggen heel prettig dichtbij, zoals winkelcentrum Dorperweerth en winkelcentrum de Riepel, waar u net als in verschillende winkels in de oude dorpskern terecht kan voor de dagelijkse benodigdheden. In het dorp zijn er ook verschillende basisscholen, het Junior College, kinderopvang, sportclubs en restaurants. Én laten wij niet de bijzondere natuurlijke elementen vergeten zoals het duinengebied, strand, zee en de landerijen, allemaal aspecten die uitstekend tot hun recht komen op een locatie die al decennia in de top drie staat van Nederlandse gemeenten met de meeste zonuren! Binnen gemiddeld 15 autominuten bereikt u eveneens plaatsen als Den Helder, Schagen en Callantsoog.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de fijne indeling, goede afmetingen en alle bijkomende mogelijkheden.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
2000
Perceelgrootte
520 m²
Woonoppervlakte
156 m²
Inhoud
583 m³
Schuur/berging
Garage
Energielabel
A
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2017
Zonnepanelen
14
Parkeren
Oprit en garage

Locatie