Marina-Park 298

Verkocht

Marina-Park 298

1785DK

Den Helder

Bouwjaar

1981

Perceel

- m²

Woning

76 m²

Slaapkamers

2

Dit is een leuke! Dit knappe, vriendelijke, gezellige en goed ingedeelde appartement in het   originele Marina-Park is gesitueerd op de gewilde begane grond en beschikt daarbij over een fijne buitenruimte die op het zuiden ligt en is zodoende niet alleen fijn om in te wonen, maar ook interessant voor alle leeftijden!

De indeling is heel prettig, de living, slaapkamers en badkamer zijn bijvoorbeeld ruim van opzet. De afwerking mag ook niet onbenoemd blijven, die is namelijk keurig netjes. Verdere kernpunten zijn; de algemene verzorgdheid van het appartement, de frisse laminaat vloer in de living en slaapkamers alsmede de plavuizenvloer in de keuken, de moderne keuken o.a. voorzien van koelkast, separate vriezer, gas op glas koken, afzuigkap, oven en vaatwasser, het uitstekend gesitueerde terras welke zuid gericht is en de moderne royale badkamer v.v. inloopdouche met glazenwand, regen- en handdouche, wastafelmeubel, spiegel & designradiator.

De locatie vinden wij een meerwaarde, de bereikbaarheid is ook goed. De N9, verschillende uitvalswegen en bijvoorbeeld station Den Helder Zuid zijn nabij. Winkelgebied Ravelijncenter biedt een gevarieerd aanbod van circa 35 winkels en sportscholen, BigGym en Basic-Fit zijn zelfs op loopafstand. Winkelcentrum Schooten Plaza en het Helderse stadshart zijn ook in no time bereikbaar, het is gewoonweg een geweldig gebied om in te wonen.

Voor de indeling verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de goede indeling.

Bijzonderheden:

 • Het betreft een appartement gelegen op de begane grond met een heel fijne buitenruimte!
 • De bijbehorende (externe) bergruimte treft u naast het gebouw en is onder andere praktisch voor het stallen van bijvoorbeeld fietsen en meet circa 4m².
 • Alle bovenstaande oppervlaktes zijn gemeten conform de NEN 2580 norm.
 • De VvE-bijdrage is heden (2022) ca. € 132,21 per maand.
 • De erfpachtcanon bedraagt heden €121,04 per jaar en loopt tot 1 januari 2053.
 • De twee uitstekende slaapkamers.
 • De nette keuken is onder andere voorzien van een gaskookplaat, oven, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en aparte vriezer.
 • De badkamer is onder andere uitgevoerd met een inloopdouche voorzien van een glazenwand en regen- en handdouche, wastafelmeubel, spiegel, designradiator en mechanische ventilatie. Tevens is er in de badkamer ruimte voor de wasmachine en droger.
 • Het appartement is in zijn geheel voorzien van dubbelglas.
 • Voldoende parkeermogelijkheden zijn er in de omgeving.
 • Naast de entreedeur van het gebouw is er een intercom, binnen volgt de algemene ontvangsthal met postvakken en de trapopgang naar de etages. Vanzelfsprekend is er op de begane grond toegang tot de voordeur van dit betreffende appartement.
 • Het stadshart van Den Helder is ten minste op fietsafstand, winkelgebied Ravelijncenter met 35 winkels en onder meer sportscholen tref je op loopafstand. Winkelcentrum Schooten Plaza is ook wandelend bereikbaar, maar zullen de meeste mensen vanaf deze locatie bezoeken met een fiets of auto. Kinderopvang, scholen, sportclubs en verenigingen zijn ook allemaal dichtbij en volop te vinden de middelgrote stad die Den Helder is.
 • Openbaar vervoer vind je in de vorm van een bushalte die staat in de directe omgeving, het dichtstbijzijnde treinstation is Den Helder zuid dat binnen tien fietsminuten bereikbaar is.
 • Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg.

 

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Appartement, portiekflat
Bouwjaar
1981
Perceelgrootte
– m²
Woonoppervlakte
76 m²
Inhoud
279 m³
Schuur/berging
4 m²
Garage
Energielabel
B
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2011
Zonnepanelen
Parkeren
Openbaar parkeren

Locatie

De locatie vinden wij een meerwaarde, de bereikbaarheid is ook goed. De N9, verschillende uitvalswegen en bijvoorbeeld station Den Helder Zuid zijn nabij. Winkelgebied Ravelijncenter biedt een gevarieerd aanbod van circa 35 winkels en sportscholen, BigGym en Basic-Fit zijn zelfs op loopafstand. Winkelcentrum Schooten Plaza en het Helderse stadshart zijn ook in no time bereikbaar, het is gewoonweg een geweldig gebied om in te wonen.