Coltof Makelaardij &
 Partners

Marina-Park 409

Verkocht

Marina-Park 409

1785 DM

Den Helder

Bouwjaar

1981

Perceel

- m²

Woning

83 m²

Slaapkamers

2

Helemaal Top! Dit vinden wij van dit superleuke, frisse- en perfect ingedeelde hoekappartement met gezellig en fijn gesitueerd balkon dat gelegen is in het originele Marina-Park! Ook zijn wij als makelaar altijd enthousiast over precies dit type indeling, namelijk met een ruimere living met open keuken dan gemiddeld op het Marina-Park, maar de verdere indeling mag er zogezegd ook zijn, daarin vindt je namelijk ook een keurige entree met aansluitend op de hal een hippe badkamer en toilet alsook twee royale slaapkamers. Alle ingrediënten zijn in ieder geval aanwezig om dit een aantrekkelijke mogelijkheid te mogen noemen voor verschillende woningzoekers van alle leeftijden, het appartement ligt namelijk op de eerste etage en is daardoor makkelijk bereikbaar.

De locatie vinden wij eveneens een pluspunt. Het is daarbij centraal gelegen nabij verschillende uitvalswegen, maar bijvoorbeeld treinstation Den Helder Zuid en de Rijksweg N9 zijn ook dichtbij. Winkelgebied Ravelijncenter biedt een gevarieerd aanbod van winkels en sportscholen, BigGym en Basic-Fit zijn zelfs op loopafstand. Winkelcentrum Schooten Plaza en het Helderse stadshart zijn ook in no time bereikbaar, het is gewoonweg een ontzettend leuk gebied om in te wonen.

Voor de indeling verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden, bij het bestuderen daarvan zal meteen de uitstekende indeling en de ruime maatvoering opvallen!

Bijzonderheden:

 • Het betreft een hoekappartement gelegen op de eerste etage met drie zijramen.
 • De VvE-bijdrage is heden (2023) ca. € 161,89 per maand.
 • De erfpachtcanon bedraagt heden € 109,78 per jaar.
 • De Remeha Tzerra ACE cv-ketel dateert van 2022 (eigendom).
 • De twee royale slaapkamers.
 • De moderne hoogglanskeuken is onder andere voorzien van een gaskookplaat (2022), afzuigkap, oven (2022), vaatwasser, koelkast en vriezer.
 • De moderne badkamer dateert van 2020 en is onder andere uitgevoerd met een inloopdouche voorzien van een hippe glazenwand en regen- en handdouche, wastafelmeubel, spiegelkast, designradiator en onder andere van een altijd zo gewenst raam voor daglicht en in dit geval ook middels een ventilatierooster voor natuurlijke ventilatie.
 • Het in 2020 vernieuwde toilet.
 • De gave tussendeur tussen hal- en woonkamer.
 • Het appartement is in zijn geheel voorzien van dubbelglas.
 • Voldoende parkeermogelijkheden zijn er in de directe omgeving.
 • Naast de entreedeur van het gebouw is er een intercom, binnen volgt de algemene ontvangsthal met postvakken en de trapopgang naar de etages. Vanzelfsprekend is er op de eerste etage toegang tot de voordeur van dit betreffende appartement.
 • Het stadshart van Den Helder is ten minste op fietsafstand, winkelgebied Ravelijncenter winkels en onder meer sportscholen tref je op loopafstand. Winkelcentrum Schooten Plaza is ook wandelend bereikbaar, maar zullen de meeste mensen vanaf deze locatie bezoeken met een fiets of auto. Kinderopvang, scholen, sportclubs en verenigingen zijn ook allemaal dichtbij en volop te vinden in de middelgrote stad die Den Helder is.
 • Openbaar vervoer vindt je in de vorm van een bushalte die gelegen is op loopafstand, het dichtstbijzijnde treinstation is Den Helder zuid dat binnen tien fietsminuten bereikbaar is.
 • Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Hoek appartement op de eerste etage
Bouwjaar
1981
Perceelgrootte
– m²
Woonoppervlakte
83 m²
Inhoud
266 m³
Schuur/berging
4 m²
Garage
Energielabel
C
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2022 Remeha Tzerra ACE CW4
Zonnepanelen
Parkeren
Openbaar parkeren

Locatie

De locatie vinden wij eveneens een pluspunt. Het is daarbij centraal gelegen nabij verschillende uitvalswegen, maar bijvoorbeeld treinstation Den Helder Zuid en de Rijksweg N9 zijn ook dichtbij. Winkelgebied Ravelijncenter biedt een gevarieerd aanbod van winkels en sportscholen, BigGym en Basic-Fit zijn zelfs op loopafstand. Winkelcentrum Schooten Plaza en het Helderse stadshart zijn ook in no time bereikbaar, het is gewoonweg een ontzettend leuk gebied om in te wonen.