Coltof Makelaardij &
 Partners

Meerweg 18

Verkocht

Meerweg 18

1764 KE

Breezand

Bouwjaar

1915

Perceel

5000 m²

Woning

111 m²

Slaapkamers

4

Dit charmante vrijstaande huis met garage tevens schuur, stallen, kas en paddock staat op een mooie lange kavel van ongeveer een halve hectare groot. Hierdoor is er ruimschoots plek voor het houden van verschillende paarden, zowel op stal als op de huidige paddock. Tevens is er ruimte voor het naar eigen wens aanleggen van een rijbaan en zou er daarnaast ruimschoots plek overblijven om te grazen. Het is bij uitstek een plek voor (toekomstige) paardenbezitters die een overzienbaar object zoeken, maar is naar ons idee ook ontzettend leuk voor liefhebbers die verschillende (huis)dieren willen houden, pluimvee de ruimte willen geven en voor zoekers die van landleven houden en gewoonweg lekker vrijstaand willen wonen.

De sfeer in het huis is gezellig en warm en toevalligerwijze kun je desgewenst eenvoudig je eigen draai aan de styling geven omdat de wanden er onder andere zijn gestukt alsook er strakke plafonds zijn aangebracht. Je eigen kleur of behang (laten) aanbrengen is zodoende geen grote uitdaging! De woonkamer is opvallend daglichtvol, er zijn meerdere bijpassende kozijnen en ramen met roedes. Ook is er in de living een gezellige schouw met daarvoor een houtkachel en is er plenty ruimte voor het ruim opstellen van het eet- en zitgedeelte. De keuken betreft een zogenaamd open keuken en ligt heel speels op een verhoging, is voorzien van verschillende inbouwapparatuur en ook weer van een raam. Tevens is er op de begane grond een fijne slaapkamer en is er in bijvoorbeeld de bijkeuken de mogelijkheid voor het creëren van een douche, levensloopaantrekkelijk noemen we dat!

Op de etage tref je mede omdat zich aan één kant over de bijna de gehele lengte een dakkapel bevindt drie knappe slaapkamers, maar daarnaast ook een moderne badkamer die is ingericht met whirlpool-ligbad, douche voorzien van regen- en handdouche, wastafelmeubel, badkamerspiegel, toilet, designradiator en een dakraam voor het altijd zo gewenste daglicht en natuurlijke ventilatie.

Zowel op de begane grond als op de etage kom sfeervolle, authentieke, maar ook moderne elementen tegen, waaronder stukwerk, verschillende balken die in beeld zijn gelaten, paneeldeuren, kozijnen met sierafwerking, ramen met roedes en bijvoorbeeld een leuk stukje lambrisering in de woonkamer.

De buitenruimte vinden wij geweldig. Vanzelfsprekend kun je op eigen kavel meerdere auto’s en paardentrailers parkeren, maar natuurlijk ook je caravan of camper. Je vindt er een zeer geschikte en praktische garage tevens schuur (met overheaddeur) voorzien van onder meer aansluitingen voor wasmachine en droger. Ter hoogte van de woning zijn er links en rechts bomen die zorgen voor beschutting, privacy en niet in de laatste plaats voor het geliefde groen. Op het terrein staat er ook een ruime kas welke je voor verschillende doeleinde kan gebruiken. Op de paddock staat er een stal waarbij geschuild kan worden met daarin ruimte voor meerdere paarden. Naast de paddock die heden ook wordt gebruikt als rijbaan zijn er twee weides met ruimschoots bewegingsvrijheid voor paarden om te grazen. Je hebt vanaf ieder plek op de kavel, net als vanuit de woning ruime zichtlijnen over de omgeving, het geeft ons iedere keer als wij er zijn een vrij gevoel!

Het object staat te midden van het groene platteland rond Breezand en de prachtige polders van gemeente Hollands Kroon dat zich onderscheidt in ruimte en rust, een typisch landelijke omgeving. Breezand ligt daarin goed centraal gesitueerd ten opzichte van onder andere Anna Paulowna, Den Helder, Schagen en Hippolytushoef, maar door de ligging ook niet ver van de A7 en andere uitvalswegen. In het dorp zelf zijn er verschillende basisvoorzieningen, waaronder een supermarkt, verschillende basisscholen, kinderopvang alsook er een actief (sport)verenigingsleven is.

Voor de indeling verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de fijne indeling, zowel op de begane grond als op de etage voorzien van het enorm brede dakkapel. Bekijk ook goed de plattegronden van de garage tevens schuur en van de kas tezamen met de foto’s ernaast.

Bijzonderheden:
• Het vrije en rustgevende uitzicht.
• De vier slaapkamers, waarvan een op de begane grond en drie op de etage (met dakkapel).
• De schouw met daarvoor de gezellige houtkachel.
• Het land is op dit moment verdeeld in twee weides en een paddock.
• De stallen met overkapping, waarbij de paarden kunnen schuilen voor wind en regen.
• De parkeerruimte op eigen erf en de mogelijkheid om een auto overdekt te parkeren.
• De woning is voorzien van dubbel glas.
• De eenvoudige keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, oven en koelkast.
• De moderne badkamer is ingericht met een whirlpool-ligbad, douche voorzien van regen- en handdouche, wastafelmeubel, badkamerspiegel, toilet, designradiator en een dakraam voor het altijd zo gewenste daglicht en natuurlijke ventilatie.
• Landelijk gesitueerd, met de benodigde voorzieningen nabij in Breezand alsook dichtbij bijvoorbeeld Anna Paulowna, Den Helder en Schagen.
• Het dichtstbijzijnde treinstation vindt je in Anna Paulowna.
• Basisscholen en kinderopvang zijn er in de nabijheid, net als winkels en supermarkten (een DekaMarkt in Breezand zelf).
• Gesitueerd op ca. 60 autominuten van Amsterdam.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1915
Perceelgrootte
5000 m²
Woonoppervlakte
111 m²
Inhoud
389 m³
Schuur/berging
83 m²
Garage
Energielabel
G
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2013
Zonnepanelen
Parkeren
Meerdere auto’s op eigen grond

Locatie

Het object staat te midden van het groene platteland rond Breezand en de prachtige polders van gemeente Hollands Kroon dat zich onderscheidt in ruimte en rust, een typisch landelijke omgeving. Breezand ligt daarin goed centraal gesitueerd ten opzichte van onder andere Anna Paulowna, Den Helder, Schagen en Hippolytushoef, maar door de ligging ook niet ver van de A7 en andere uitvalswegen. In het dorp zelf zijn er verschillende basisvoorzieningen, waaronder een supermarkt, verschillende basisscholen, kinderopvang alsook er een actief (sport)verenigingsleven is.