Coltof Makelaardij &
 Partners

Meester Daarnhouwerstraat 3

Verkocht

Meester Daarnhouwerstraat 3

1787 BA

Julianadorp

Bouwjaar

2007

Perceel

315 m²

Woning

132 m²

Slaapkamers

3

Voor verschillende partijen, waaronder ondernemers die hier zelf zouden willen werken en wonen of een deel, delen of het volledige pand zouden willen verhuren kan dit een bijzonder interessant object zijn!

De locatie, het object en de talrijke mogelijkheden die daaruit voortkomen maken het totaalplaatje bijzonder aantrekkelijk. De huidige eigenaar, welke het gebouw heeft ontwikkeld, koos namelijk al voor een bouw waarbij inpandig er maar twee kolommen binnenin staan, hierdoor is ervoor wat betreft de indeling op de begane grond heel veel mogelijk, bijvoorbeeld het opsplitsen in twee delen. Binnen het geldende bestemmingsplan mag je vanaf de etage ook in dit gebied wonen, vandaar dat er ook een appartement met gastenverblijf gecreëerd is. Het is dan ook niet alleen maar een fijne locatie om vanuit te werken, maar ook om er te wonen, al was het alleen maar om het fantastische uitzicht te doen!

Een bijkomend pluspunt is de bereikbaarheid en de ligging ten opzichte van de omgeving, met in het bijzonder voor wat betreft Julianadorp en Den Helder. Zo heeft de nieuwe rondweg (Noorderhaaks) een direct merkbare positieve bijdrage geleverd en staat bijna op steenworpafstand winkelcentrum de Riepel, die u net als verschillende winkels in de oude dorpskern kunnen voorzien van vele dagelijkse benodigdheden en voorzieningen, maar ook verschillende scholen, kinderopvang, sportclubs en restaurants zijn nabij, verschillende onderdelen hiervan vindt u zelfs in de straat. Én laten wij niet de bijzondere natuurlijke elementen vergeten, zoals het duinengebied, strand, zee en de landerijen, stuk voor stuk elementen die uitstekend tot hun recht komen op een locatie die al decennia in de top drie staat van Nederlandse gemeenten met de meeste zonuren!

Heeft u interesse? Omtrent de mogelijkheden, waaronder werken, wonen, verhuren en dergelijke informeren wij u graag persoonlijk tijdens een uitgebreide bezichtiging. Wanneer u ondeskundig bent op het gebied van onroerend goed, raden wij aan direct een aankoopmakelaar in te schakelen.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden. Neem voor het bestuderen daarvan de tijd, er zijn namelijk legio mogelijkheden te bedenken voor wat betreft de invulling van de enorme ruimte op de begane grond, die mede door de geplaatste basisconstructie veel indelingsmogelijkheden heeft, bijvoorbeeld het in tweeën splitsen.  

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
2007
Perceelgrootte
315 m²
Woonoppervlakte
132 m²
Inhoud
1645 m³
Schuur/berging
Garage
Energielabel
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
CV-ketel
Zonnepanelen
Parkeren
Op eigen terrein is er parkeergelegenheid, maar ook in de directe omgeving.

Locatie