Meester J. de Vriesstraat 23

Verkocht

Meester J. de Vriesstraat 23

1788 AV

Julianadorp

Bouwjaar

1965

Perceel

281 m²

Woning

134 m²

Slaapkamers

4

Deze uitgebouwde twee-onder-één kap woning staat op een heel fijne locatie alsook op een heel gunstige kavel van maar liefst 281m². Ruimte is er binnen ook volop, bijna 135m², zodoende een heel aantrekkelijke optie voor zoekers naar een “echt” ruime woning op een goud plekje!

De woonkamer met open keuken is royaal, daarom zijn er plenty mogelijkheden voor het ruim opstellen van de inrichting. Verdeeld over de etage en de zolder tref je vijf kamers en de badkamer, de bijkeuken op de begane grond is waanzinnig praktisch.

De gehele begane grond is voorzien van een (broodjes)betonvloer uitgevoerd met vloerverwarming met daarbovenop een siergrindvloer van graniet. Gezellig verwarmen in de living kan ook, dit middels een gezellig inzethoutkachel.

De voor- en achtertuin zijn ruim van opzet en kenmerkt heel veel mogelijkheden. Zomers lekker buitenleven kan in of juist uit de zon heel goed, mocht het regenen of wil je gezellig knus zitten, dan doe je dat leuk onder de overkapping!

Het deel van Juliandorp waarin deze twee-onder-één kap woning gelegen is mag als geliefd bestempeld worden, het is er ruim van opzet, rustig, opvallend groen en toch ligt het overal dichtbij. De kavel en het huis zijn daarin voortreffelijk gesitueerd, mooi aan het einde van de straat. Veel van de dagelijks gewenste voorzieningen liggen heel prettig dichtbij, zoals winkelcentrum de Riepel en winkelcentrum Dorperweerth, waar u net als in verschillende winkels in de oude dorpskern terecht kan voor de dagelijkse benodigdheden. In het dorp zijn er ook verschillende basisscholen, het Junior College, kinderopvang, sportclubs en restaurants. Én laten wij niet de bijzondere natuurlijke elementen vergeten zoals het duinengebied, strand, zee en de landerijen, allemaal aspecten die uitstekend tot hun recht komen op een locatie die al decennia in de top drie staat van Nederlandse gemeenten met de meeste zonuren. Binnen gemiddeld 15 autominuten bereikt u eveneens plaatsen als Den Helder, Schagen en Callantsoog, allemaal pluspunten om voorhanden te hebben!

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de fijne en praktische indeling, goede afmetingen en alle bijkomende mogelijkheden.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1965
Perceelgrootte
281 m²
Woonoppervlakte
134 m²
Inhoud
507 m³
Schuur/berging
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2006
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie