Coltof Makelaardij &
 Partners

Meester J. Henderikxstraat 6

Verkocht

Meester J. Henderikxstraat 6

1788 AM

Julianadorp

Bouwjaar

1978

Perceel

127 m²

Woning

154 m²

Slaapkamers

Buitengewoon opvallend is dat (voormalig)bewoners over het wonen in een drive-inwoning zo enthousiast zijn, de indeling wordt namelijk vaak als speels en fijn in gebruik ervaren!

Op de begane grond is altijd de entree en een inpandige garage, in dit geval is er bijvoorbeeld ook een ruime slaapkamer, een toilet met fonteintje, een cv-kast en een berging die wij ook weleens ingericht zien als extra badkamer. Op de etage hoort de woonkamer. Deze is riant en daglichtvol, heeft er een luxe open- en U-vormige keuken, een open haard en toegang tot een balkon en achtertuin.

Op de tweede (volwaardige) etage vindt je de badkamer en nog eens drie slaapkamers, waarvan er een de grote hoofdslaapkamer is, de andere twee zijn ook van een mooi formaat en hebben beide toegang tot een balkon.

Het huis is rustig gelegen, veelal komt er voor- en achter alleen maar bestemmingsverkeer.

Veel van de dagelijks gewenste voorzieningen liggen heel prettig binnen handbereik, waaronder in winkelcentrum de Riepel, in de oude dorpskern en onder andere in winkelcentrum Dorperweerth. Je moet dan zoal denken aan bakkers, slagers, supermarkten, visspeciaalzaken, drogisterijen, (afhaal)restaurants, bloemenzaken en nog veel meer winkels. Tevens is er keuze uit kinderopvang, verschillende basisscholen en er is het Junior College. Sportclubs en verenigingen zijn ook goed vertegenwoordigd en voor wie houdt van de natuur; het duinengebied, strand, zee en de landerijen zijn vrijwel voor iedereen op loop- en fietsafstand. Binnen gemiddeld tien tot vijftien autominuten bereikt u eveneens plaatsen als Den Helder, Schagen en Callantsoog, de verbindingen middels openbaar vervoer zijn prima.

Voor de indeling verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens in het bijzonder op de leuke indeling met de woonkamer op de eerste etage en onder meer op de inpandige garage en slaap/werkkamer op de begane grond.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Huis
Bouwjaar
1978
Perceelgrootte
127 m²
Woonoppervlakte
154 m²
Inhoud
Schuur/berging
Garage
Energielabel
B
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
Aantal badkamers
CV-ketel
2018
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie