Middelzand 5501

Verkocht

Middelzand 5501

1788 HG

Julianadorp

Bouwjaar

1977

Perceel

179 m²

Woning

91 m²

Slaapkamers

3

Deze buitengewoon speelse hoekwoning staat op een mooie riante en privacyvolle hoekkavel die heel gunstig op het zuidwesten gesitueerd is en een afmeting heeft van maar liefst 179 vierkante meter! Rondom zijn de kozijnen en deuren al van kunststof, het huis is al eens gestraald en opnieuw gevoegd en in april (2020) is er professioneel een zeer degelijke schutting geplaatst van duurzaam hout.

De living is fantasierijk en ruim, de keuken ligt ook prettig, een beetje uit het zicht van de woonkamer en toch houdt deze er gezellig contact mee. Op de etage zijn er drie slaapkamers van mooi formaat en is er in- en rondom de woning voldoende bewegings- en opbergruimte (leuk en prettig met bijvoorbeeld kinderen).

De badkamer is ingericht met een regen- en handdouche, glazenschermen- en deur, design radiator, wastafelmeubel, badkamerspiegel, badkamerkast en een dakraam voor het altijd zo gewenste daglicht en natuurlijke ventilatie. De keuken is eenvoudig en voorzien van een fornuis, afzuigkap en koelkast.

Op sommige punten zou een modernisering best op zijn plaats zijn, dit object op zijn grote kavel is dat in ieder geval dubbel en dwars waard!

Het huis staat op een fijne locatie waarvandaan veel van de dagelijks gewenste voorzieningen binnen handbereik liggen, zoals winkelcentrum Dorperweerth en winkelcentrum de Riepel, waar u net als in verschillende winkels in de oude dorpskern terecht kan voor de dagelijkse benodigdheden. In het dorp zijn er ook verschillende basisscholen, het Junior College, kinderopvang, sportclubs en restaurants. Én laten wij niet de bijzondere natuurlijke elementen vergeten, zoals het duinengebied, strand, zee en de landerijen, allemaal aspecten die uitstekend tot hun recht komen op een locatie die al decennia in de top drie staat van Nederlandse gemeenten met de meeste zonuren! Binnen gemiddeld 15 autominuten bereikt u eveneens plaatsen als Den Helder, Schagen en Callantsoog.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de leuke indeling en de goede afmetingen.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1977
Perceelgrootte
179 m²
Woonoppervlakte
91 m²
Inhoud
Schuur/berging
6 m²
Garage
Energielabel
C
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2018
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie